Sanja Kužet 2013. godine počela je da vodi popularni šou program "Zvezde Granda", zajedno sa kolegom Vojom Nedeljkovićem, a malu pauzu napravila je krajem 2016. i početkom 2017. godine, kada je bila trudna sa mlađim sinom. Tada ju je zamenila koleginica Sanja Ćulibrk, a Kužetova se već u narednoj sezoni vratila na mesto domaćice ovog šoua, te je od 2017. bez prekida gledamo na "Grandovoj" sceni.

Ovo, međutim, ipak nije bio Sanjin prvi angažman, budući da je njena karijera počela mnogo ranije. Pre nego što se pridružila "Grandovom" jatu, ona je od 2006. godine radila na "Pinku" kao voditeljka vremenske prognoze. Na snimcima iz ovog perioda može se primetiti da se, iako je prošlo 17 godina, Sanja nije mnogo promenila - ostala je verna dugoj smeđoj kosi, a linija joj je i dalje na zavidnom nivou.

Sanja Kužet
Youtube / Printscreen / RTRS Video / РТРС Видео / VLC Rekoder 

Pored vremenske prognoze, Sanja se svojevremeno oprobala i kao voditeljka igre na sreću Bingo i na taj način mnoge je usrećila lepim vestima.

Voditeljka je, inače, nedavno ispričala da je za početak njene televizijske karijere zaslužan kolega Ognjen Amidžić, koga je pre 20 godina sasvim slučajno zamenila u jutarnjem programu, što joj je otvorilo vrata javne scene. Sanja je u emisiji trebalo da bude gost, ali je sudbina namestila da se na kratko nađe u voditeljskoj ulozi.

"Kada sam ja prvi put kao gost kročila u tvoj studio, bile su na Autokomandi izrovarene sve ulice, pa si ti malo zakasnio na posao. Tada su meni drage kolege samo okačile bubicu i rekle: 'Je l' možeš ti samo da zameniš Ognjena?', ja kažem: 'Ali, ja sam gost', kažu oni meni: 'Nema veze, ti samo nešto pričaj, samo dok on ne stigne, sad će on'. Tako mi se desilo čudo i ti si mi bio za života zahvalan, jer sam te spasila. Tako je počela moja karijera", rekla je Sanja prošle nedelje gostujući kod Ognjena u njegovoj emisiji "Amidži šou".

Još fotografija Sanje Kužet možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram / sanja_kuzet Lepa voditeljka se odlučila na drugi brak tek kad se prepoznala pravu ljubav, u koju je posle razvoda nastavila da veruje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna