Masimo Savić preminuo je na izmaku prošle godine od kratke i teške bolesti. Vest o njegovom iznenadnom odlasku sve je ostavila bez reči, a najpre suprugu Eni i ćerku Mirnu. Kako se danas navršilo mesec dana od pevačevog odlaska njegove voljene dame su se oglasile.

"Tvoju odsutnu prisutnost živimo već mesec dana. U svemu si tu. Pitamo se šta bi mislio, šta bi nam rekao svojim najlepšim glasom... A onda zamislimo da znamo šta želiš i da bi sve što radimo i sve što ovi tvoji ljudi, tvoja publika, pišu, crtaju, dele u sećanje na tebe prepoznao kao duboku emociju i podržao je najtoplijim osmehom koji se u tvoje oči i na tvoje lice uvek preselio direktno iz srca. Od tuge, koja će, svesni smo, zauvek biti naš saputnik, veći su samo zahvalnost i ljubav. Dok gledamo u nebo tražimo te među zvezdama. Ti možeš da budeš samo ona najsjajnija. Nedostaješ, a zauvek ćeš biti tu. Volimo te. Massimalno“, stoji u objavi porodice.

Masimo je kako su preneli hrvatski mediji preminuo od raka pluća. Pevač je retko govorio o svom privatnom životu, ali je isticao koliko mu je značajna supruga Eni.

"Da nisam upoznao Eni, odavno ne bih bio među živima. Tu nema govora. Bilo je ne 5 do 12, nego nekoliko sekundi do 12. Moja supruga je uspela da učini to da poverujem da postoji pozitivnost i puno razloga zbog kojih trebam da se borim. Imali smo sreću da smo ostali zajedno, vrlo dugo smo zajedno. Ne može se dogoditi da moja supruga izađe iz kuće, a da je nisam poljubio. To se ne sme dogoditi. Ja trčim za njom ako to nisam uradio. Ljudi zaboravljaju da bi nekome trebalo pokazati da ga vole", rekao je Masimo svojevremeno za magazin “Hello!”

Supruga Masima Savića bila mu je životna podrška
ATA / Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna