Pevačica Kaja Ostojić poslednjih godina retko se pojavljuje u javnosti, a mnogi su joj zamerili povlačenje sa scene. Razlog tome je, kako sada otkriva, bio osećaj da joj je potrebna pauza.

"To je bio proces, stvarno su me svi grdili, zašto ne radim to što najbolje znam. Ne mogu da shvatim da sam poželela da napravim pauzu, došlo je do zasićenja, jeste", počela je Kaja u emisiji "Premijera Vikend Specijal", pa se osvrnula na bivše partnere, navodeći da se dešavalo da su i oni od nje očekivali da karijeru stavi u drugi plan.

"Kako ko, svi se zaljube u pevačicu, a posle hoće da prave od nje domaćicu, to je filozofija uglavnom svih muškaraca. Bilo je i toga, ali da nije bilo mog pristanka, ne bi bilo odvajanja od mog posla", istakla je.

Kaja je u julu prošle godine raskinula sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, a razišli su se nakon tri godine ljubavi. Iako se pričalo da je njihova veza veoma ozbiljna i da je na pomolu odlazak pred oltar, umesto toga je usledio raskid, ali pevačica objašnjava da je ovaj emotivni krah sada iza nje i da je otpočela novo životno poglavlje.

"Ja sam se oporavila. Lepo mi je sad, super sam, baš sam u lepoj životnoj fazi, što poslovno, što privatno, motivisana sam da radim. Kad sam u vezi dam prioritet tome, ali shvatila sam da to nije okej, i da nije ljubav kad se bilo čega odričeš zarad ljubavi. Mislim da sam sad u najboljoj fazi, svašta nešto dobro izvučeš iz tih loših veza", priznala je u pomenutoj emisiji pevačica, koja je najponosnija na ćerku Nikolinu, koja je sada na školovanju u Americi.

Ćerka Kaje Ostojić
Instagram/Kaja Ostojic 

"Ona je super, izrasla je u divnu devojku, preponosna sam na nju, svi je hvale, ona je sad u Americi na koledžu. U nekom momentu dolazi do sukoba interesa, ona hoće da ide, ja hoću da mi bude na oku, ali zdravije je pustiti ih da biraju svoj put. Ja sam joj bila vetar u leđa kad je odlučila da ide u Ameriku, uvek ću je podržati. Treba za života videti što više toga. Bila je sad na dva moja nastupa, za Novu godinu je bila. Ona ne insistira na javnom isticanju, nije da isključivo neće, ali malo je alternativni fazon, vidi se po njoj da nije ovde rasla. Deluje mi kao dete, ovde devojke sa 20 godina izgledaju kao da imaju 35. To je estetika našeg područja. Uvek su svi šokirani, niko nikad ne prihata informaciju da ja imam ćerku od 20 godina, meni je to super, preslatko mi je kad se ljudi iznenade", zaključila je Kaja.

Još fotografija Kaje Ostojić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / kaya_ostojic Pevačica uživa u Beogradu!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna