Snežana Babić Sneki važi za jednu od najnegovanijih dama na našoj javnoj sceni. Ipak, ona tvrdi da je za njen izgled najzaslužnija genetika. 

"Sve zavisi od genetike, u mom slučaju bi mogla da počnem za jedno godinu dana. Ja imam dobru genetiku i ništa nisam bockala, ali može da se počne. Ne volim da svi ličimo jedni na druge, moramo da zadržimo našu mimiku, pogled, smejuljice koje su normalne. U suštini sve što može jednu ženu da osveži to podržavam. Bitku sa godinama niko nikada nije dobio niti će dobiti, možete šta god da operišete ali ono unutra se vidi na licu i to mora da se radi veoma pažljivo i umereno", rekla je Sneki nedavno za Alo!, a sada priznala da se našminka čim ustane.

"Moram da kažem da kada ustanem i popijem kaficu uvek nabacim malo diskretne šminke, stvarno ne volim da idem poptuno bez šminke osim kada sam na jedrenju i letovanju sa kumovima i prijateljima", kaže pevačica koja je odlučna u nameri da ne govori o privatnom životu.

"Poznata sam po tome da svoj život, ne da krijem, nego sam se opredelila da ne pričam o njemu. Tako sam počela i smatram da će tako ostati do kraja. To eksponiranje u javnosti nosi bumerang koji može da se vrati neprijatno, i za mušku i za žensku stranu. Ali dobro, malo zagolicam maštu, pa malo kažem", kaže za "Grand" Sneki.

Snežana Babić Sneki o samoći
Youtube/Printscreen/Kurir TV 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna