Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Momčilo Otašević: U nastavku serije, nadam se preokretu

Prva sezona Budve na pjenu od mora tek je nedavno završena, a mladi crnogorski glumac Momčilo Otašević se već uveliko priprema za snimanje drugog serijala.

  Izvor: LepaiSrecna

Ne kažu bez razloga mnoge njegove starije kolege da će se za Momčila Otaševića (22) tek čuti. Iako je u seriji Budva na pjenu od mora ostvario izvanredan uspeh kroz lik Luke Radmilovića, ovog mladog crnogorskog glumca gledaćemo do kraja godine u glavnoj ulozi u filmu Led u režiji Jelene Bajić Jočić. Do tada, Momčilo nastavlja da snima drugu sezonu Budve i da paralelno sa obavezama na setovima daje ispite na trećoj godini Fakulteta dramskih umjetnosti na Cetinju u klasi profesora Branislava Mićunovića.

Imate li, od kad ste postali popularni, vremena za odmor?

- Ništa se nije značajno promenilo osim što imam mnogo više obaveza nego ranije i mnogo friend requestova (ponuda za prijateljstvo) na fejsbuku. Vremena za odmor imam veoma malo, tako da ga koristim na najkvalitetniji mogući način.

Proveravate li popularnost u Srbiji? Da li vam prilaze devojke na ulici?    

- Desi se da me ljudi prepoznaju, priđu mi, upoznamo se. Neko traži da se fotografišemo zajedno, a neko hoće autogram. Uglavnom kažu da im se dopada serija, da im se sviđa kako glumim i da samo tako nastavim. Sve to mi naravno prija.

Kako izgleda vaš život na Cetinju? Koliko vremena provodite na fakultetu?

- Ovde se svi znamo i sve je blizu. To je prednost mog malog grada. Na fakultetu sam desetak sati dnevno jer ako odlučite da se bavite glumom, uz to ide i poseban način života. Idem i u teretanu a ostalo vreme provodim sa prijateljima i devojkom.

Da li vaši najbolji prijatelji žive u istom gradu?  

- Da, oni su sa Cetinja, čak smo i komšije, znamo se od kad smo prohodali. I dalje se družimo i sedimo na istoj klupi na kojoj smo sedeli kao deca, samo mnogo manje jer nam to obaveze ne dozvoljavaju.

Jeste li dobili scenario nastavka serije i kako vam se dopada razvoj Bojaninog i Lukinog odnosa?

- Još nisam dobio scenario tako da ne znam ništa o tome, ali se nadam nekoj novoj zanimljivoj priči punoj preokreta.

Nenad Blagojević

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije