Goca Tržan kaže da nikada nije volela da troši previše novca za garderobu, jer njen posao podrazumeva da se u odevnim kombinacijama uglavnom pojavljuje samo po jedan put. Iako kao i većina žena voli modu, pevačica, koja je ove godine proslavila 48. rođendan, otvoreno kaže da se ipak najprijatnije oseća bez ičega na sebi. 

"Iskreno, ja se najbolje osećam kada sam gola! Možda zvuči sumanuto, ali je tako. A od garderobe mislim da mi najbolje stoje kratke suknje i haljine. Marke mi uopšte nisu bitne, volim garderobu sa koje ne vise etikete, jer mi je to neukusno da vidim! Više volim garderobu koja ima dobru foru, da nije mnogo skupa, da može lako da se promeni, da mi ne bude žao da je iznosim, jer problem je kod mene što ja ne mogu da kupim jedno i da imam zauvek", rekla je pevačica za "Grand Online".

Ne prati slepo modne trendove, ali voli da izgleda ženstveno i doterano. 

"Volim garderobu koja je ženstvena, ali neobično ženstvena, sofisticirana. Uvek sam bila sklona eksperimentisanju kada su modni stilovi u pitanju, ali što sam starija, sklonija sam tome da nosim ženstvenu klasiku, jer čini mi se da je to stil koji ističe moju figuru i moju prirodu i definiše me na najbolji mogući način. Pratiti modne stilove po svaku cenu i uklapati se u nešto što je propisano modnim časopisima potpuno je nepotrebno. Mislim da je filozofija nošenja garderobe koja je po svaku cenu ista kao u modnim časopisima potpuno bezveze, ima smisla samo ako želite da ispratite koji model cipela ili kroj je u trendu", rekla je Goca, koja je pre izvesnog vremena angažovala ličnog modnog stilistu. 

"Imam pomoć stilistkinje, ona je mlada žena, obrazovana, izverzirana za te stvari, vrlo dobro zna o čemu priča kada me savetuje i njoj mnogo verujem. Ta saradnja traje poslednje dve godine", zaključila je pevačica. 

Još fotografija Goce Tržan pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / Goca Tržan Goca Tržan sa godinama postala sigurnija u sebe

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna