Iako voli da se doteruje, pevačica Nevena Božović isto tako nema problem da se u javnosti pojavi bez šminke. Upravo u takvom izdanju snimila je i spot za svoju novu pesmu, kako bi poslala važnu poruku. 

"Volim šminku, to je potpuno normalno, a i to je deo mog posla. Mislim da smo malo odgovorni i mi kao poznate ličnosti, za to šta prezentujemo na društvenim mrežama, pogotovo kada su u pitanju mlađe generacije. Devojke i devojčice vide konstantno da smo od jutra do mraka sređeni, pa smo eto skrenuli pažnju na jednu temu koja je jako važna i kompleksna na neki jednostavan način. To je zapravo bila ideja reditelja i ja sam se odmah složila. Zašto da ne?", rekla je za "Blic" pevačica koja u novoj pesmi, između ostalog, govori o naivnosti. 

nevena bozovic 2.jpg
Instagram / nevenabozovicofficial 

"Mislim da smo svi naivni ponekad kroz život i to je potpuno normalno. To je sastavni deo života, tako da ne mislim da je to nešto loše što treba menjati. Naravno, uvek treba učiti na svojim greškama. Konkretno kada pričamo o poslu, umem da budem naivna. Kasnije, kroz nekoliko godina, vidim koliko mi je značilo to iskustvo i koliko je moja reakcija bila prirodna", navela je ona. 

Iako je mama devojčice od godinu dana, Nevena uspeva da, zahvaljujući dobroj organizaciji, uskladi sve poslovne i privatne obaveze. 

"Ja sam uvek dobar organizator bila i iskreno lako uspevam", rekla je za pomenuti medij pevačica, kojoj najveći izduvni ventil predstavljaju treninzi. 

"Godinama sam u sportu, samo ih menjam, odnosno trening koji mi prija. Meni to znači. Volim prosto osećaj posle treninga. Kada završim nekako imam snage za sve", rekla je. 

Nevena Božović u srećnom je braku sa pilotom Nikolom Ivanovićem, a neke od njihovih zajedničkih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / nevenabozovicofficial, Kurir / Damir Dervišagić Iako uživa u majčinstvu ne planira proširenje porodice

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna