Voditeljka vremenske prognoze na TV "Pink" Marija Egelja trenutno uživa u porodiljskom odsustvu. Ona se početkom ovog meseca porodila i na svet donela sina Aleksu, kog je dobila u braku sa suprugom Aleksandrom Dabićem.

Marija i Aleksandar venčali su se u julu ove godine, a lepa voditeljka tu ljubav je obelodanila nekoliko meseci ranije, u martu 2022, kada je i otkriveno da je raskinula veridbu sa bivšim partnerom.

Marija Egelja
Instagram/marija.egelja 

Reč je, naime, o fudbalskom treneru i stručnjaku Ljubiši Rankoviću, koji je od Marije stariji 16 godina, a sa kojim je voditeljka godinama bila u vezi. U jednom trenutku svoju romansu ozvaničili su i veridbom, ali ljubav ipak nije opstala.

Ljubiša Ranković, bivši dečko Marije Egelje
Youtube / Printscreen / TV Viktoria Info 

Dok su ih emocije vezivale, Marija je često zbog ljubavi putovala van Srbije, budući da je Ljubiša imao poslovne angažmane u inostranstvu. Pre nego što su raskinuli, Ranković je radio u Abu Dabiju, gde ga je Egelja često posećivala.

"Smatram da su razumevanje i poštovanje, naravno pored velike ljubavi, ključne stvari za opstanak veze. Negovanje odnosa mora postojati s obe strane, kao i posvećenost, to održava bliskost uprkos razdaljini. Kilometri nisu prepreka kada sve to postoji, pored napredne tehnologije i aviona koji olakšavaju sve", rekla je Marija jednom prilikom za "Hello".

O raskidu sa Ljubišom nije želela da govori javno, ali je u martu ove godine potvrdila da uživa u ljubavi sa izabranikom Aleksandrom Dabićem, bivšim fudbalerom, a sada biznismenom.

Trudna Marija Egelja
ATA / Antonio Ahel 

"Kažu da o ljubavi, sreći i bogatstvu ne treba pričati, dovolino je da se vide. Za moje raspoloženje zaslužan je partner, voljena sam i zaljubljena. Znamo se dovoljno dugo da smo se savršeno dobro upoznali i osećamo da smo jedno za drugo. Razume moj posao i podržava me, ali želi da bude osoba iz senke. Osvojio me je, osim što je izuzetno lep i zgodan, i velikom upornošću, jednostavno nisam mogla da mu kažem 'ne'", priznala je tada Marija za magazin "Gloria".

Marija Egelja i njen suprug Aleksandar su nakon svadbe otišli na medeni mesec na Majorku, a fotografije sa njihovog bračnog putovanja možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram/Marija Egelja Marija Egelja Medeni Mesec

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna