Sukobi na estradnom nebu Srbije nisu retkost, a i Jelena Karleuša i Seka Aleksić bile su svojevremeno na ratnoj nozi. Ipak, situacija se drastično promenila. Prvo je Seka odgovarajući na pitanja na Instagramu, naletela i na jedno pomalo intrigantno - o odnosu s Jelenom Karleušom, s kojom je svojevremeno bila u sukobu.

"Ovakvih pitanja uvek bude nekoliko, pa red je da odgovorim. Ja sam se kroz godine menjala, sazrevala i trudila da nemam oko sebe negativnu energiju. Ranije se svašta dešavalo, neiskustvo, huškanja, i tako dalje. Sa moje strane sada postoji veoma lepo mišljenje o Jeleni. Zoran (Birtašević, Jelenin prijatelj i PR) takođe mi je drag i veoma kulturan čovek. Pratimo se na Instagramu", objasnila je pevačica i odgovor potpisala srcem, a Jelena je potom uživala na Sekinom nastupu.

"Ja moram da kažem da ja nisam znala da će Seka Aleksić nastupati na toj proslavi. Dugo je nisam videla uživo i mogu da kažem da mnogo lepše i mršavije izgleda uživo nego na slikama. I mnogo je lepa žena", pohvalila je Karleuša Seku, dokazavši da su zakopale ratne sekire, a sada joj je Aleksićeva odgovorila.

"Drago mi je i hvala Jeleni što ima takvo mišljenje. Naročito mi je drago jer sve ono što je nekada bilo je daleko iza nas. Ona i ja smo pokazale da i te kako može da se bude dama i da može nekome da se kaže oprosti i izvini, samo je stvar u glavi. Meni je nebitno šta će ko da kaže jer sve ono što sam ja njoj loše rekla, pa i ona meni, ostavila iza sebe i nastavila dalje", rekla je pevačica.

seka aleksic.jpg
Ata 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna