Kantautorka Kristina Kovač, koja poslednje tri godine sa ćerkom Tarom i partnerom Danijelom živi u Švedskoj, 2005. godine ostala je bez majke, poznatog tekstopisca Spomenke Kovač, a u septembru ove godine preminuo joj je i otac, slavni kompozitor Kornelije Kovač. Umetnica ne krije tugu zbog gubitka svojih najvoljenijih, a na Instagramu je sada podelila dve porodične fotografije - jednu sa majkom, i drugu na kojoj je sa ocem i sestrom Aleksandrom.

"Kako je daleko to vreme, kad mi je bila nadohvat vrhova prstiju... Čini se da živim čitavu večnost bez nje. A sad je i Koki deo te večnosti. Tuga, takva tuga, zauvek", napisala je Kristina u opisu fotografije, ispod koje su odmah počeli da se nižu komentari.

"Ali zato ti je sestra tu... Ne čekajte... Respekt za celu vašu porodicu", napisala joj je jedna pratiteljka, aludirajući na to da su Kristina i Aleksandra već dugi niz godina u svađi.

"Hvala na respektu, i ne hvala na lekciji o tome kako mi je sestra tu. Da mi je sestra 'tu', ništa od svega što se desilo sa tom pričom ne bi se desilo. Ne treba meni podsećanje, odlično pamtim", odgovorila joj je Kristina i dodala:

"Smatram da to što neko nažalost ima prilike da čita o mom odnosu sa mojom sestrom, ne daje nikome za pravo da me savetuje, podseća da sestru imam i slično. Meni je, eto, recimo to nepristojno."

Zatim je usledio sledeći komentar koji je glasio "Korak ka pomirenju", a na koji je Kristina takođe burno reagovala.

"Je l' vi vidite da je na slici moja majka? Kakvo pomirenje? Govorim o svojim roditeljima. A vi i o mirenju. Pa šta treba, da sečem sestru iz porodičnih slika da se neko ne bi javio sa takvim komentarom? U statusu punom tuge, vi se bavite tabloidnim komentarisanjem", odgovorila je ona.

Sahrana Kornelija Kovača
Ata/Antonio Ahel/Nenad Kostić 

Podsetimo, Aleksandra i Kristina Kovač oduvek su izbegavale da javno govore o svom odnosu, a Kristina je samo jednom prilikom, 2014. godine, za medije govorila o sukobu sa sestrom.

"Ja sam najbližu sestru izgubila 1996. godine. Ona je mene izgubila danas. Žao mi je, milion puta sam se pokajala što sam je ikada povredila grubim rečima i stavovima na temu njenog odabira životnog partnera. Znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, a onda što sam se razvela, što sam se ugojila, što ne čuvam ljubomorno ugled koji moja porodica ima. Otkako se rodilo, skoro pet godina, moje dete nije imalo tetku, pa je onda šest meseci imalo, a sada opet nema", rekla je tada Kristina Kovač.

Još fotografija Kristine Kovač pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Kristina Kovac, Instagram / kristinakovac43 Kristina Kovač

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna