Verica Šerifović nedavno je zatvorila poslastičarnicu u Kragujevcu. Ona je zbog krize donela ovakvu odluku i ako je uživala da pravi poslastice. Istakla je da joj se nije više isplatilo da se bavi ovim poslom, ali i da bi, ukoliko okolnosti dozvole, ponovo otvorila poslastičarnicu. Mariji Šerifović je majčina sreća veoma važna, pa je rešila da joj omogući da radi ono što voli. 

Zato je, piše „Kurir“, rešila da uloži 200.000 evra u porodični biznis i pomogne majci da njen posao s kolačima, koji joj je odlično išao, a onda propao zbog korone, vrati u prestonicu.

"Marija pomaže majci da obnovi biznis, kupuje joj dva lokala u Beogradu za pokretanje posla s kolačima", priča izvor blizak poznatoj majci i ćerki i dodaje da pevačica od majke krila svoju nameru.

"Marija je krila od majke da je razgledala lokale, planira da na dve lokacije kupi prostor, a sve će je koštati oko 200.000 evra zajedno sa opremom za proizvodnju. Inače, Verica je prvo zbog korone zatvorila radnju u Beogradu, odnosno preselila je u Kragujevac, ali je, kako je nedavno otkrila, i taj lokal morala privremeno da zatvori zbog krize koja je zavladala", kaže izvor, dok ni Verica ni Marija nisu ni potvrdile, ni demantovale ovu informaciju.

Još fotografija Verice Šerifović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / vericaserifovicofficial Kuća Verice Šerifović u Kragujevcu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna