Vanja i Sara Grbić imaju četvoro dece, tri ćerke i sina, a slavni sportista ne krije da je oduvek sanjao o porodici kakvu je stvorio sa lepom karatistkinjom. Sara je deset godina mlađa od njega, upoznali su se kada je on imao 31, a ona 21 godinu, a ljubav je odmah planula.

"Šta je žena koja zaslužuje olimpijsku zlatnu medalju? Kako biste nazvali nekoga ko u 21. godini zagrli jedan novi život, spreman je da svoje želje i ideje skloni sa strane zato što želi da svojoj porodici pruži sve? Tačka. To je za mene kao čoveka vrh. Drugo su samo priče. Supruga me je prevarila u cvetu mladosti. Ja sam imao samo 31 godinu, a ona iskusna sa 21. Kad sam progovorio s njom dva minuta, znao sam da ću da se oženim njom", ispričao je Vanja Grbić u emisiji "Sceniranje" na "Kurir" televiziji.

Čuveni odbojkaš prisustvovao je svim porođajima svoje supruge, a trenutke kada su se rađali njegovi naslednici pamti kao najlepše u životu. Porodica mu je uvek na prvom mestu i ponosan je na to što on i Sara svoje ćerke i sina izvode na pravi put.

"Ima ljudi koji tome ne mogu da prisustvuju i razumem to. Ja sam prisustvovao svim porođajima moje žene. Bogu hvala, svi su prošli na isti način. Ja to doživljavam tako da sam sa svojom suprugom u trenutku kada se dešava nešto najlepše što treba da se desi i taj trenutak nas zbliži još više. I njoj je značilo. Porodica je sav moj svet. Ovo je moje bogatstvo. Žene odlučuju koliko će dece imati. Sve što sam postigao je nula u odnosu na porodicu. To je tako. Šta ostane iza čoveka - njegova dela i deca. Ono čime ih naučite i koju poruku nose. To je to. Beskrajno su draga i dobra deca. Moram da budem pravičan kao otac. Oni ipak odrastaju u Beogradu i supruga i ja vodimo računa da ih uputimo. Oni su super, dobri su u školi, aktivni su u kampu koji vodim", rekao je Grbić, koji je oduvek važio za zavodnika iako sebe, kako kaže, ne doživljava tako.

"Bio sam veoma stidljiv. Nikada nisam prilazio devojkama jer sam se plašio da će da me odbiju. Je l' ste videli moje slike sa 18-19 godina? Niko ne bi rekao da imam 52 godine, ali jednostavno, to je bilo tako", zaključio je u pomenutoj emisiji.

Još fotografija Sare i Vanje Grbića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / saragrbic4you Sara Grbić i Vladimir Vanja Grbić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna