Dženan Lončarević muzičku karijeru započeo je 2006. godine, a usledile su brojne balade koje mnogima izmame suze. Pevač ne krije da je zahvalan na svemu što je postigao.

"Zaista nisam očekivao da ću toliko daleko dogurati u muzici, ali hvala Bogu što je sve ovako kako jeste i veliko hvala mojoj divnoj publici koja ceni moj rad. Svi ste me upoznali i zapamtili preko pesme i tako će i ostati. Javni posao i privatni život su dve različite stvari, ali obe su deo mene. Ipak, ono što se zove životom van scene ostaće samo moje" izričit je pevač, koji je godinama dosledan u odluci da ne govori o privatnom životu.

"Uvek se više plašim otvorenih neprijatelja nego lažnih prijatelja, ali na sreću, malo ih je. Mada, i ovi drugi bi mogli da me zaobiđu, nisam ih željan. U svakom slučaju, i od jednih i od drugih se branim ćutanjem, jer uvek sve dođe na svoje", rekao je Dženan za "Grand" i otkrila da se nervira oko sitnica.

"Neopisivo mi je drago što moje pesme bude ljubav i divna osećanja u ljudima, jer to mi je i namera. Baš iz tog razloga me neistiniti naslovi u novinama i te kako poremete, jer nastojim da me prate samo pozitivne reči i dela. Ipak, koliko volim što sam uporan, toliko mi smeta što se nerviram oko nebitnih stvari. U suštini, ja sam neko ko kada može i ume, voli da posavetuje ljude oko sebe, a isto tako znam i da tražim savet od drugih", rekao je muzičar čiji život je obeležila jedna velika tragedija - rođeni brat mu je preminuo 2008. godine. Zbog tog velikog gubitka Marina Tucaković je Dženanu napisala baladu "Strah me da te sanjam", koju on nerado izvodi.

"Jedne novogodišnje noći morao sam da izađem na binu naizgled srećan, nasmejan i odlično raspoložen. Morao sam da pevam cele noći i da napravim odličnu atmosferu. Nepunih dvadeset dana pre toga izgubio sam rođenog brata, ali nisam mogao da otkažem nastup i nisam želeo da izneverim ljude koji su očekivali odličan doček Nove godine. Kažu da je bilo fenomenalno, ali niko nije znao da sam morao osmehom da prikrijem ogromnu, neizdrživu bol. Retko govorim o tome, retko se i prisećam te noći, ali znam da posle nje mnogo toga više nije bilo isto", rekao je za Hello" jednom prilikom Dženan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna