Priča o raskidu Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja uzburkala je komentare na društvenim mrežama, a navodno su ljubavne trzavice prvo počele zbog porodice popularnog fudbalera. Majka Olivera i sestra Vanja, za koje je - po njegovim rečima - izuzetno vezan, "otpratile" su mladu pevačicu sa Instagrama.

Time se, možda, završio period njene velike bliskosti sa Gudeljevim najdražim damama, ali Anastasija je ubrzo demantovala vest o raskidu. Objavila je nežnu rođendansku čestitku svom dečku, mada je na Instagramu primat ipak dobila fotografija Gudelja sa Vanjom za koju je stiglo mnogo komentara.

Anastasija ničim nije pokazala da ju je bilo šta od svega toga oneraspoložilo. Ona je odabrala nekoliko događaja u Beogradu kojima je rešila da prisustvuje i svuda bila nasmejana i puna priče. Kaže da "ne zna gde joj je glava" od silnih obaveza pa je tako napravila i jedan veliki modni "gaf".

anastasija raznatovic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Na modnoj reviji Bate Spasojevića, za koju je bio propisan dres kod, Anastasija se pojavila obučena po svom nahođenju. Mada je na pozivnici pisalo da je neophodno da se zvanice obuku u crno i da svaka odabrana modna kombinacija bude malo "andergraund", pevačica je došla u farmerkama!

"Verujte da uopšte nisam videla da to piše", izjavila je Tasa novinarima koji su se interesovali zašto nije uslišila molbu poznatog kreatora. Ona je, doduše, odabrala veoma moderan model džinsa - široke pantalone do iznad članaka, sa oparanim ivicama, koje je kombinovala sa belom košuljom i jarkoplavom jaknom.

anastasija raznatovic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Teksas joj je, inače, omiljeni materijal ovih dana. Pre nekoliko dana je bila u njemu od glave do pete, a svi su se složili da joj široki modeli tog tipa pomalo kvare figuru.

Druge njene modne kombinacije pogledajte u galeriji slika!

Instagram / raznatovicanastasija, ATA / Antonio Ahel Uvek zgodna i doterana!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna