Izabranica Kristijana Ronalda, Heorhina Rodrigez rođena je pod srećnom zvezdom. Iako je detinjstvo provela u oskudici, susret sa fudbalskim asom potpuno joj je promenio život.

"Bila sam i čistačica, ništa mi nije bio problem”, priznala je Heorhina u ispovesti medijima koja se zaposlila kao prodavačica u "Gučijevoj" radnji u Madridu i upravo to je za njen život bilo presudno. 

"Prvi put smo se susreli dok sam ja radila kao asistent prodaje. Nekoliko dana kasnije, bio je organizovan jedan marketinški događaj drugog brenda, na koji sam, prosto, otišla - kad, tamo i on. Tu smo mogli da pričamo daleko opuštenije, jer nisam bila na svom radnom mestu. Bila je to ljubav na prvi pogled, i za mene, i za njega", otkrila je slavna lepotica.

Heorhina, o kojoj je Netfliks snimio dokumentarac "Ja sam Heorhina", pričala je kako je tekla njihova veza, te koliko joj je trebalo da se navikne na činjenicu da više ne živi istim životom.

heorhina rodrigez
Profimedia 

"Sećam se da je jednom došao po mene Bugatijem. Moje koleginice su poludele. Stigla sam autobusom i otišla Bugatijem. Ljudi nisu mogli da veruju", ispričala je ona u dokumentarnoj seriji koja je posebno razbesneo njenu sestru Patrisija Rodrigez. Odnosno bio je kao šlag na torti raskošnog života koji Heorhina pokazuje na svakom koraku.

"Švorc sam, a sestra mi ne pomaže. To me najviše boli zbog moje dece, ne zbog mene. Uostalom, ja mogu da preživim i sa parčetom hleba, ali moja deca, njeni sestrići, ne mogu. Nisam to očekivala od svoje sestre. Ponekad imamo šta da jedemo, ponekad ne. Imam dovoljno da platim kiriju, no ponekad nemam čak ni za to", rekla je Patrisija za špansku TV emisiju Socialite i javno pozvala sestru da joj pomogne.

"Heorhina, potrebna mi je tvoja pomoć, ti si mi sestra. Znam da nemaš nikakvu obavezu ni odgovornost, ali kako si podrška drugima, budi takva i prema svojim sestrićima", poručila je javno slavnoj sestri koja je u dokumentarcu nije ni spomenula

"Uvek sam se osećala odbačenom od njih. Odmah su me smestili u internat, a moje sestre su čuvale neke devojke. Jednom sam joj tražila potpisan Ronaldov dres za svog sina. Rekla mi je da ne želi da ga gnjavi, da je na odmoru - ispričala je u jednom od svojih prvih intervjua.

Kristijano Ronaldo i Heorhina Rodrigez
Instagram/cristiano 

I Heorhinin ujak požalio se da ih je manekenka sve zaboravila otkako je srela fudbalskog asa.

"Možda nas se stidi i smatra da je bolja od nas jer mi ne živimo njen luksuzan život", rekao je njen ujak Hesus Ernandez.

"Nikad joj nisam tražio ništa. Pozvala me je jednom ili dva puta od kada sam saznao da izlazi sa Ronaldom. Bio sam zadužen da njoj i njenoj sestri kupujem odeću, plaćam struju i vodu. Uradio sam sve, Heorgina je živela sa mnom tokom tinejdžerskog doba do dana kada su mog zeta vratili u Argentinu", rekao je Heorhinin ujak koji joj je posebno zamerio to što ga nije obavestila da je njen otac preminuo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna