Haris i Melina Džinovićvenčali su se nakon 12 godina zajedničkog života u julu 2014. godine. Tajna njihove duge ljubavi je u tome što su se "jednostavno našli", i to što probleme rešavaju bez odlaganja. Ipak, i njima se, baš kao i svim drugim parovima, dešava da se posvađaju. Jednom je razlog bio šoping.

"Kad sam 2003. godine sa Harijem bila u Parizu, to ne možeš da odoliš… Bili smo u 'Dioru' i ja ne mogu da se odlučim između troje cipela. Pri tom, ja sam slon, ja sam trudna i ne mogu da stanem na štikle. I meni Hari kaže 'Ženo, šta će ti to, mlada si, lepa si, pogledaj tu kosu, to lice. Obuci starke, obuci farmerke, zaveži konjski rep, ne treba ti ništa, koristi tu mladost'. Ja se okrenem i kažem mu 'Jesi li ti to stipsa, jel ti to meni pričaš da nećeš da mi kupiš?' Čovek je samo rekao 'Bože sačuvaj, kupi sve, neću da se raspravljam'", ispričala je Melina u emisiji kod Goce Tržan i priznala da je njen suprug bio u pravu.

"Posle je on meni objasnio, nakon četrdesete godine treba skuplja garderoba, da te podigne, ali mladost treba iskoristiti, biti neopterećena i uživati. A ja sam celu mladost provela misleći da mi nešto fali, pa sam naučila to da cenim tek kad sam je izgubila. Haris je bio u pravu, ali to je mladost, sve mi treba, u tri boje mi treba, kako ću bez toga da živim. On nije materijalista, on ne nosi sat, ali pedanterija je neviđena, kad se crno ispere to nije više crno. I konformista je, mora da mu bude udobno, brendovi ga ne zanimaju i za njega je to porez na budale", rekla je dizajnerka, koja je svojevremeno za Hello! priznala da se u Harisa zaljubila na prvi pogled.

"Ja sam se u svog muža ludo zaljubila i otišla sa njim ne razmišljajući ni o čemu drugom, što je na kraju ispalo super. Međutim, sa ove tačke gledišta, šanse da se to desi zaista su male. Ne znam koliko je ljudi koji su se 'zaleteli' tako kao mi i da im je uspelo da funkcionišu dugo i dobro. Znate kako se kaže - 'blic brak, ekspres razvod'. Mi smo se naprosto povezali. Hari me od prvog dana fascinira i svojim stavom, i razmišljanjem, i odnosom prema životu, što se do danas nije promenilo. Maksimalna mi je podrška, ne guši me, već me gura kroz život, pomaže mi da budem bolja u svemu i time me svakodnevno osvaja", ispričala je jednom prilikom modna dizajnerka.

Pogledajte još fotografija Meline i Harisa u galeriji:

ATA / Antonio Ahel Ljubavna priča Harisa i Meline Džinović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna