Bruklin Bekam u aprilu se zavetovao na večnu ljubav mladoj milijarderki Nikoli Pelc. Venčanje je bilo bajkovito, a mladi bračni par uživa u zajedničkom životu. Sin Viktorije i Dejvida Bekama sa suprugom živi u Los Anđelesu.

"Njena porodica živi na Floridi, a moja u Velikoj Britaniji, ali mi imamo svoj život ovde u Los Anđelesu i zaista je divan. Biti jedno pored drugog- to je najbolje", rekao je o braku sa naslednicom američkog milijardera i priznao da je on taj koji kuva.

"Kuvam za Nikolu. I velika stvar koja me opušta je kada samo ležimo u krevetu sa našim psima i gledamo Ostrvo ljubavi. Volimo ga!", rekao je mladi Bekam i istakao da priželjkuje porodicu.

 "Mogao sam da imam decu juče. Radi se o telu moje žene, ali oduvek sam želeo da imam gomilu dece. To je nešto što zaista želim da imam. Moj tata je bio mlad kada me je dobio. Imao je 23 godine. A ja sada imam 23 godine. Oduvek sam želeo da budem mlad tata", rekao je Bruklin koji priznao da je od slavnog oca mnogo naučio.

"Otac je veoma vredan radnik i naučio me je da vredno radim, i da budem fin prema apsolutno svima", napomenuo je pa se dotakao i mode:

"Volim tatin stil. Mislim da je kul. Uvek sam mu krao odeću. Ali kada sam završio sa krađom, želeo sam da osmislim svoj stil", kazao je Bruklin.

Inače, mnogo se govorilo o tome da se Viktoriji ne dopada Nikola.

"Viktorija nije zadovoljna emotivnim izborom svog sina. Nikola joj nije dopustila da se uključi u planiranje venčanja. Ne mogu da se podnesu, čak i ne razgovaraju", rekao je za "Page Six" izvor blizak porodici i istakao da Viktorija i Dejvid skoro ne razgovaraju sa sinom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna