Popularno TV lice Dušica Jakovljević trebalo je danas da bude operisana, ali je zahvat odložen.

"Trebalo je danas da budem operisana, međutim, potrebna je priprema, moraju razne stvari da se poklope u zdravstvenom smislu, kako bi ta operacija u potpunosti bila sigurna i kako bi ono što treba, bilo korigovano na pravi način. Odlučili smo da odložimo operaciju tim povodom, za početak decembra. Ispostavilo se da sam u najboljim rukama, u rukama doktora Milivojevića, koji ništa ne prepušta slučaju i koji svojim pacijentima uvek želi najbolje. Zbog devijacije i problema sa disanjem, rešila sam da odem na pomenuti zahvat... Ali, zbog pomenutog, odložili smo operaciju, sada idem na kontrole, a kada se steknu svi uslovi, onda ću se i podvrgnuti zahvatu", navela je voditeljka za "Pink" koja je nedavno priznala da teško nalazi vreme za posetu lekaru.

"Žene koje se bore sa rakom su heroine. Divim im se! Ja sam uvek nalazila vremena za botoks, tetoviranje, kafu sa drugaricama, ali ne i za redovne preglede. Imam 42 godine i nikad nisam bils na mamografiji! Osvestila sam se i zakazala za ponedeljak sve preglede, na koje ću vodim i ćerku od 15 godina. Naučite da cenite život pre nego što bude prekasno za to", rekla je voditeljka koja je imala problem sa sinusima.

"Dve godine me je konstantno bolela glava. Prijateljica Danica Maksimović se zabrinula zbog toga i molila me da odem na pregled. Na kraju sam otišla kod doktora, i hvala Bogu, nije bilo ništa strašno, već upala sinusa. Imala sam više sreće nego pameti", rekla je voditeljka.

Dušica Jakovljević nije otišla na operaciju
Youtube/Mondo 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna