Gupa "Models" intrigira javnost i decenijama nakon odlaska u istoriju. Možda je razlog takvom interesovanju činjenica da pojedine nekadašnje članice danas žive život iz bajke. Ivana Stamenković na vrhuncu popularnosti udala se za Nikolu Pavlovića, a brak je okončan nakon samo godinu dana.

"Ne pamtim godine najbolje, ne sećam se ni kad sam se udala. Tada sam imala 26 godina, vratila sam se iz inostranstva. Muž je četiri godine bio mlađi, nije imao profesiju, a ni iskustvo. Zabavljali smo se pet godina, a u braku smo bili vrlo kratko. Nisam ja tu nešto birala, samo sam se zaljubila. Brak je trajao jednu godinu, a razvod pet jer smo se sudili za starateljstvo nad detetom", ispričala je nekadašnja članica grupe "Models" za "Grand online" koja je jednom prilikom istakla da joj nikada nije bio cil da se bogato uda.

"Meni je period u grupi "Models" bio lep, sada su neka druga vremena. Bile smo mlade, dosta smo radile, nismo imale neka neprijatna iskustva. Mlađi su dolazili, bilo je super, stvarno. Sa Sandrom Meljničenko sa ne čujem, ona je preselila svoju porodicu, gotovo ni sa kim se ne čuje odavde. Njena porodica više nije ovde. Koliko bogatstvo menja ljude? Zaista ne znam. I nije mi žao što se nisam bogato udala, nisam imala nikad takve pretencije", rekla je za "Blic" svojevremeno Sindi koja nema nameru ponovo da staje pred oltar.

"Neću više da se udajem, dosta je jedna. Da se udajem sto puta, pa da se razvodim... Neka, dok je lepo... Kažu nam ljudi da smo skladni, zahvaljujem se svima", navela je bivša članica grupe "Models".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna