Kažu da "prva ljubav" zaborava nema, a neki dodaju i kako prva žena "obeleži" muškarca zauvek. Da li je tako i sa Branislavom Lečićem čija je prva žena, Ivana Vujadinović, bila mlađa od njega 18 godina, a ipak ga je - kako se tvrdilo po medijima - prevarila?

Popularni srpski glumac nikad nije govorio o ovom razvodu, ali su svi primetili kako je nakon toga počeo da bira sve mlađe žene. Druga supruga, Nina Radulović, bila je mlađa od njega 31 godinu, a sad je sa devojkom koja je mlađa čak 37 godina. Ipak, Ivana i danas interesuje sve...

Razlog tome je njena izuzetna privlačnost, kojom privlači pažnju kadgod se pojavi njena slika na Instagram profilu ćerke Ane. Podsetimo, ona je starije dete iz braka Ivane i Lečića, koji su dobili i sina Ivana. Zgodna plavuša je, nakon braka sa glumcem, uplovila u novu romansu, a zatim se i udala. 

Ana se ponosno slika sa majkom, a posebnu poruku joj je posvetila kad je rodila peto dete. "Majka mi se porodila peti put. Gori Beograd večeras. Aj živeli", napisala je tada mlada glumica. 

Kako izgleda Ivana, pogledajte u galeriji slika!

Kurir / Dragana Udovičić, Instagram / analecic5 Ivana Vujadinović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna