Marijana Mićić pravu sreću pronašla je pokraj Miloša Marjanovića. Već skoro deceniju su u ljubavi koja je prošle godine krunisana rođenjem ćerke Ane. Voditeljka često ističe da je njen suprug beskrajno tolerantan, a otkrila je i kojoj metodi pribegava kada je ona ljuta.

"Muž mi često kaže kad plačem ili kad sam ljuta: 'Hoćeš da ti dam stotkicu?', a ja mu kažem: 'Neću!'", našalila se Marijana u emisiji kod Sanje Marinković.

Voditeljka je svojevremeno ispričala da je nekoliko faktora zaslužno za njen i Milošev skladan odnos.

"Sigurno je da su sudbina ili svemir uradili svoj deo posla, ali smo nas dvoje i te kako zaslužni. Da i moje i njegove akcije nisu nailazile na prave reakcije, veza sigurno ne bi trajala, bez obzira na ljubav. Moguće je da štošta zavisi i od godina. Kad imaš dvadeset i neku, mnogo burnije reaguješ na svaki partnerov gest. U tim godinama manje je kompromisa, a više rasprava, pa veze brže pucaju. Kod nas se sve lepo poklopilo. Miloš je 'u glavi tačan' za odnose, pa je uspeo da i mene kanališe do granice da sada i ja isto reagujem", ispričala je za Hello! svojevremeno Marijana i istakla da je Miloš njena najveća podrška.

Ćerka Marijane Mićić prvi put na moru
Instagram/Marijana Mićić 

"Veoma je tolerantan. Mislila sam da je normalno da imaš razumevanje partnera sve dok nisam shvatila da mladići i muževi mojih drugarica nisu raspoloženi da se bave njihovom psihom. Nisam ja takva zato što mi se to sviđa, naprotiv. Drugo, činjenica je da svi imamo strahove i probleme koje nastojimo da rešimo kako znamo i umemo, a ljudi očekuju da se non-stop ponašaš kao klovn. Zato sam nedavno stavila post: “Izvinjavam se što nisam nasmejana na slici, imam neradne dane”, rekla je Marijana.

Još fotografija Marijane i Miloša pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Marijana Mićić Marijana Mićić i i Miloš Marjanović čekaju bebu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna