Poznati producent i voditelj Žika Jakšić iza sebe ima dva braka, a oba su se završila razvodom na njegovu inicijativu.

"Oba puta sam ja odlučio da želim razvod. Nije bilo lako doneti tu odluku, niti se ona donosi u afektu. Čovek mora da se najpre bori da sačuva brak, ali kada vidi da ne može, treba preseći. I potruditi se da šteta bude što manja. Kada sam prestao dobro da se osećam u brakovima, izlazio sam iz njih. Ne bih želeo da zvučim kao da se pravdam, ali tako je stvarno bilo najbolje za sve. Ako je za neku utehu, sa obe bivše žene sam u super odnosima, sve smo prevazišli na civilizovan način", rekao je nedavno za "Hit" Žika koji ima savet za sve one koji se suočavaju sa ljubavnim problemima.

"Kako to neko se zaljubi i padne u depresiju? Meni je to bezveze! Pa šta sad, eto zaljubiš se u ženu, ona neće, pa pusti je ako neće. Šta da radiš sad, nećeš valjda da padaš u depresiju, ima druga neka sigurno, pa zaljubi se u drugu! Nađi drugu i zaljubi se jednostavno! Mada gori je slučaj ovih koji su u depresiji zbog svojih žena, a ne tuđih u koje su zaljubljeni, jer tu ne mogu mnogo da biraju", rekao je za "Grand" Žika koji nema nameru da se ponovo ženi.

"Ne drži me mesto, radoznao sam i volim da sam odlučujem o svom životu. U braku se posle nekog vremena ne osećam slobodno, već skučeno, i verovatno zbog toga dolazi do nesuglasica. Mogu ja od svakoga da pobegnem, veoma sam brz, ali od sebe ne mogu... Zato mi ne pada na pamet da se opet ženim. Ostvario sam se i kao muž i kao otac, i to dvaput. Svaki naredni brak bi za mene bio svesno ulaženje u rizik. Ovako mi je super. Imam dvoje dece, prijatelje, posao koji volim i fenomenalno okruženje", rekao je Jakšić.

Žika je bio u braku sa Dajanom Paunović, a njene fotografije pogledajte u galeriji ispod.

Foto: Marina Lopičić, Instagram / dajana.paunovic Dajana Paunović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna