Za ime Miroslava Duma čuli su svi zaljubljenici u modu. Najbolje obučena Ruskinja 21. veka postavila je nove trendove koje slepo prate devojke širom sveta. Danas uspešna preduzetica na modnoj sceni nametnula se još 2009. godine. Budući da je odrasla u bogatoj porodici mogla je sebi da priušti garderobu kakvu je želela, pa je izgradila prepoznatljivi sofisticirani stil. Kada je imala 19 godina udala se za Alekseja Mihejeva sa kojim je dobila troje dece, a o privatnom životu nije govorila često. Zato je vest da je njen brak okončan iznenadio mnoge koji prate njen rad. Nije mali broj onih koji smatraju da je kraj braka posledica bolesti. Naime, Miroslava je 2019. godine otkrila da su joj lekari dijagnostikovali retku plućnu bolest.

"Bilo je prilično zastrašujuće kada su mi to rekli, ali sada shvatam da su poslednji meseci mog oporavka verovatno bili najsrećniji trenuci u celom mom životu. Ceo život sam tražila odobravanja drugih i bila opsednuta lajkovima kako u pravom, tako i u virtuelnom svetu, a nisam shvatala da zapravo moram prvo da naučim da volim sebe. Godine samokritičnosti, sumnji, stresa, raznoraznih dijeta, fizički, psihički, ali i emotivno gurajući se do krajnjih granica dovela sam se do toga da je moj imunitet kolabirao i postala sam jako bolesna. Sada shvatam da su moji poslednji meseci ujedno bili i najkreativniji u mom životu", rekla je tada Miroslava koja je uspeh počela da meri po zdravlju.

"Merim ga po svom zdravlju, ali i zdravlju onih koje volim. Poslednje dve godine svemir mi je prouzrokovao niz događaja koji su se ponekad činili nadrealnim, poput smešnih grešaka koje je napravio moj advokat, što me dovelo do rane dijagnoze i tako mi dalo šansu za život. Videla sam znakove svuda, kao da je neko želeo da mi poruči 'ne odustaj'", zaključila je Miroslava Duma.

Miroslava i Aleksej podneli su papire za razvod pa će ona uskoro i zvanično da bude slobodna.

Neke od najupečatljivijih izdanja Miroslave Dume pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Modna izdanja Miroslave Dume

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna