Da je genetika nepogrešiva dokazuje i Nina Janković. Od majke je nasledila lepotu, a od oca Raduška koji je igrao brojne predstave u rodnom Šapcu nasledila je talenat za glumu.

"Bila je posebna, ona ima starijeg brata, i mi sada očekujući da će biti mirnija od starijeg brata, ona je bila duplo nemirnija. Ali, kako je rasla bila je divna, puno poverenje je imala, nije imala nikakve tajne, bili smo mirni roditelji. Bogami, video sam da ima materijala da može da se radi. Ja sam vodio i dramsku radionicu, čiji je i ona bila član, i često mi je pravila probleme zbog ljubomore, trebalo mi je vremena da joj objasnim da iako sam joj ja tata, moram da budem dobar i prema drugoj deci", ispričao je svojevremeno za Kurir televiziju Ninin otac i priznao da su jednom posle predstave svi plakali.

"Posle školske predstave, u srednjoj školi bilo je takmičenje, oni su spremali predstavu 'Omer i Merima'. To je toliko dobra predstava bila da su svi", ispričao je Ninin otac.

Nina janković pokazala majku
Instagram/Nina jankovic 

Glumici su najveća podrška bili upravo roditelji, a majka Slavica posebno. Nina je sada na Instagramu objavila fotografiju sa svojom majkom koju krase plave oči, smeđa kosa i čaroban osmeh. Samo jedan pogled je dovoljan da vidimo da je Nina majčina kopija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna