Irena Jovanović više od dvadeset godina prisutna je na medijskom nebu, a publiku je osvojila harizmom ali i negovanim izgledom. Ipak, najveći uspeh i najveći ponos su njeni sinovi Luka (22) i Lazar (17) , a porodica apsolutni prioritet. Voditeljka sada ima razlog za veliku radost, jer je u porodicu stiglo pojačanje - njen prvenac postao je otac.

Irena je objavila fotografiju sa sinovima na kojoj Luka nema majicu, ali nije otkrivala šta je povod za slavlje. Komentari su ipak odali srećne vesti.

"Čestitamo! Najlepša i najpoželjnija baka koju poznajemo“, napisao je jedan gospodin i otkrio da je Irena dobila još jednu prelepu životnu ulogu.

Irena Jovanović postala baka
Instagram/Irena Jovanovic 

Irena je nedavno za "Hello!" govorila o tome kako je vaspitavala sinove i priznala da je od njih mnogo naučila o sebi.

Deca su ogledalo svojih roditelja, slika i prilika onoga što radimo u životu i u odnosu prema njima. Nepogrešivo se vide postavljene ili pomerene granice, ali i odnosi sa drugima su na testu. I pored toga što su današnja deca pred potpuno drugačijim izazovima, modeli rešavanja problema su uglavnom iz porodičnog miljea. Od svoje dece puno saznajem o sebi", rekla je voditeljka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna