Ana Ivanović svoj izgled duguje genetici, ali i zdravim životnim navikama kojih se godinama u nazad pridržava. Birano se hrani, redovno vežba, a svaki dan započinje posebnim napitkom. Reč je o mača čaju, japanskom zelenom čaju u prahu, koji, poput zelenog čaja, ima brojna blagotvorna dejstva na organizam. 

Ana ga najčešće konzumira hladnog, a sada je istakla i koje njegove efekte posebno voli.

"Obožavam sjajna dejstva mača čaja. Smanjuje stres i poboljšava koncentraciju, memoriju i raspoloženje", poručila je proslavljena srpska sportistkinja.

S obzirom na njene životne navike, ne čudi da je linija nekadašnje teniserke takva da može rame uz rame da hoda sa manekenkama modnim pistama, a njen stil oblačenja je posebna priča. Ana retko greši kada su odevne kombinacije u pitanju. Njeni izbori su jednostavni, svedeni, a opet efektni i upečatljivi. U jednom takvom se pojavila na prestižnom festivalu osnivača u Minhenu u ulozi govornika,

Za ovaj događaj  Ana je odabrala veoma interesantan stajling. "Oversize" odelo teget boje, iskombinovala je sa kivi zelenom bluzicom,a posebno iznenađenje je bio izbor njene obuće. 

Stil Ane Ivanović
Profimedia 

  U skladu sa trendovima Ana je ovu kombinaciju "začinila" belim batikama. 

Stil Ane Ivanović
Profimedia 

Gospođa Švajnštajger je još jednom pokazala da je urođeni talentan za modu, a neke od njenih modnih kombinacija pogledajte u galeriji koja pred vama.

Instagram / Ana Ivanovic Modne kombinacije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna