Al Paćino ima bogat ljubavni život i u devetoj deceniji. Glumac se ne odvaja od devojke Nur Alfalah sa kojom je u vezi već nekoliko meseci, a sada su viđeni na večeri sa prijateljima u Holivudu. Nesvakidašnji par se nije previše uzbuđivao zbog brojnih fotografa koji su ih okružili, a njihova razlika u godinama, od pola veka ne prestaje da se komentariše.

Nur Alfalah ima 29 godina, i poznata je po tome da voli starije zavodnike. Bila je u vezi sa Mikom Džegerom, koji ima punih 79. ali ova crnka tvrdi da joj je frontmen Roling Stonsa ostao u lepom sećanju.

"Godine mi nisu bile važne. Srce ne zna šta vidi, ono samo zna šta oseća. To je bila moja prva ozbiljna veza i za mene je to bio srećan period", rekla je svojevremeno ova 28-godišnjakinja za "Hello".

Al Paćino snimljen u Los Anđelesu sa novom devojkom koja ima 28 godina
Profimedia 

Al Paćino je pre Nur bio u vezi sa četrii decenije mlađom Mejtal Dohan, sa kojom je raskinuo 2020. zbog razlike u godinama. 

Al Paćino snimljen u Los Anđelesu sa novom devojkom koja ima 28 godina
Profimedia 

"Razlika u godinama je teška, da. Pokušala sam to da osporim, ali on je sada stariji čovek, budimo iskreni. Ni pored sve moje ljubavi, nije moglo da potraje", rekla je  tada glumica za "The Times of Israel" i dodala da Oskarovac nije galantan.

"Uvek mi je kupovao samo cveće. Kako bih mogla pristojno da kažem da nije voleo da troši novac?", pitala je novinara.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna