Đorđe Đoković oženio se izabranicom Saškom Veselinov, a slavlje je trajalo dva dana. Svada je bila raskošna, vesela, i prava kruna njihove ljubavi koja je otpočela prošlog leta. Mladencima je bilo najvažnije da se svog venčanja zauvek sećaju sa osmehom na licu, ali i da gosti nose lepe uspomene.

"Zato smo odlučili da smanjimo broj zvanica što je više moguće, da zovemo samo članove porodice i najbliže prijatelje. Bila su to dva zaista savršena dana, uz sjajnu žurku, izvođače koji su nas zabavljali, vreme nas je poslužilo, dekoracija i hrana su bile perfektne... Ono što je najvažnije, porodice i prijatelji sa obe strane sjajno su se uklopili, atmosfera je bila pozitivna i vesela i, u stvari, to je ono što je učinilo naše venčanje i celokupno slavlje idiličnim", rekli su Saška i Đorđe, i istakli da su se oko detalja slavlja dogovorili za samo pet minuta, jer su im želje bile iste.

Saška je imala tri venčanice, a sada je najzad otkrila ko i je dizajnirao.

 "Bilo je dosta događaja u toku dva dana, pa sam želela da imam različite haljine. Iskreno, najveći izazov bio mi je dizajniranje venčanice za građansko venčanje u ime mog brenda. Uživala sam u procesu rada, finalni proizvod je stvarno bio savršen i time sam najavila čime ću se baviti u skorijoj budućnosti", rekla je Saška i istakla da je brak samo kruna njihove ljubavi.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković svadbu će zauvek pamtiti
Instagram/stankobudimkic 

"Mi smo se od prvog dana povezali, zaista. Nama nije bilo potrebno da se prilagođavamo jedno drugom jer se savršeno razumemo u svakoj životnoj situaciji. Prilično brzo smo počeli da živimo zajedno i nama je ovaj korak samo kruna ljubavi", rekla je novopečena supruga, dok je Đorđe istakao da ga je kod Saške opčinila njena duša.

 "Pre svega, kada sam je upoznao, opčinila me je njena jedinstvena lepota, njen osmeh. Kako smo se upoznavali, tako sam se iznova zaljubljivao, iz dana u dan, u njene oči, strast... Pažljivo sam je slušao i pratio i na kraju shvatio da je ona moja srodna duša, moja svrha i moj životni saputnik", rekao je za "Story" mlađi brat Novaka Đokovića.

Saška je istakla da je porodica, čiji je sada i zvanično član, odlično prihvatila.

"Zahvalna sam što sam tako dobro prihvaćena. Imali smo vremena da se svi upoznamo i dodatno zblizimo, da se čujemo i vidamo i kad Đole nije tu. Za mene je bitno da se poštujemo i da nema zle krvi u porodici, a odnosi kakve smo s vremenom stvorili mnogo me usrećuju", rekla je Saška za pomenuti magazin.

Fotografija sa venčanja Saške i Đorđa pogledajte u galeriji koja je pred vama.

Instagram/stankobudimkic Građansko venčanje Saške Veselinov i Đorđa Đokovića u Crnoj Gori

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna