Kod Dragane Kosjerine nema greške kada je o modi reč. Ona veoma vodi računa o izdanjima u kojima se pojavljuje u javnosti i bira garderobu koja je uvek adekvatna prilici. Možda je tajna u višegodišnjoj saradnji sa stilistima koji joj pomažu da zablista u najboljem svetlu pred kamerama ili je jednostavno prirodan talenat.

Kako god, stajling Dragane Kosjerine uvek je primeren njenim godinama, a ujedno sveden i efektan. Tako je bilo i kada se pojavila na jednom prestoničkom događaju. Upadljivo ciklama odelo, uparila je sa crnom bluzom a metalik salonke bile su potpuno iznenađenje.

Iako bi se malo ko osmelio da ih ponese, voditeljka je pokazala da je ova kombinacija pun pogodak. Kosjerina se na događaju pojavila u društvu urednice zabavnog programa "Radio-televizije Srbije" Olivere Kovačević, koja je ovoga puta igrala na proverenu crno-belu stilsku kombinaciju.

Stil Dragane Kosjerine
ATA / Antonio Ahel 

 Dragana Kosjerina može da se pohvali savršenom linijom, a njen izgled je rezultat dobre genetike i zdravih životnih navika kojih se strogo pridržava.

"Vodim računa o jelovniku, o dobrom snu, vežbam, dan počinjem kurkuma limunadom sa đumbirom, a završavam domaćim čajem. Nisam opterećena, ali osluškujem svoje telo. Sa druge strane, živimo u vremenu koje je puno izazova i kolektivnog straha. U takvim okolnostima sasvim je normalno da smo uplašeni, da reagujemo burno na svaki signal zdravstvenog problema. Verujem da su tek sada mnogi počeli da menjaju loše navike", rekla je svojevremeno za 'Blic ženu' Kosjerina. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna