Snežana Đurišić provela je 36 godina u braku sa suprugom Slobodanom Gvozdenovićem, a razdvojila ih je njegova iznenadna smrt 2013. godine. Kada su se venčali i počeli da žive zajedno, Snežana i Slobodan živeli su u zajednici sa njegovim roditeljima i braćom.

"Udala sam se i ušla u kuću svekra i svekrve sa dva devera i mužem, tu smo svi živeli. Onda smo mi tu malo sredili, renovirali nešto što je bila ostava ili šupa, tu je bilo 30 kvadrata i tu smo se izdvojili. Imali smo svoj ključ, ali meni to baš nije odgovaralo jer sam ja kod svoje svekrve uživala, ništa nisam radila, kad dete plače ja joj samo dam Maju i vratim se da spavam. E onda kad smo se izolovali to je bila moja kuća i morala sam sve da radim", počela je priču Snežana za "Grand Online".

Snežana Đurišić sa mužem živela u šupi
Youtube/Printscreen/GrandMagazin 

U početku nije sve išlo glatko, a pevačica i njen suprug danonoćno su radili kako bi sebi obezbedili život kakav su priželjkivali i sve ono o čemu su oduvek maštali. Međutim, zadužili su se.

"Moj muž je bio jako sposoban, pored toga što je svirao, bavio se i trgovinom i našao je na Dedinju jedan plac i neku blatnjaču i kupio to. To je koštalo 30 miliona, a mi smo u kući imali milion. Onda je nastao haos u smislu plaćanja i posla. Pritom je tu bila zabranjena gradnja, ali da ne dužim tu priču, uspeli smo da dobijemo dozvolu za gradnju kuće. Prihod nam je dnevno bio milion, a rashod milion i po i ušli smo u dugove", ispričala je pevačica.

Kada je 2013. godine Slobodan preminuo, Snežana je rešila da proda pomenutu kuću na Dedinju i da otpočne novo životno poglavlje.

"Mnogo sam ovde plakala i hoću da se sklonim odavde, tako sam rekla tada i to sam i učinila", objasnila je ona, prenosi pomenuti medij.

Slobodan je preminuo 2013. godine nakon što je Snežanu odvezao na nastup u Beču, a kada je smogla snage da govori o ovoj tragediji, pevačica je ispričala da je njen muž predosetio svoj odlazak.

"Surovo je kako je sve ispalo. Dovezao me je do sale gde je trebalo da pevam, još pamtim kako je gledao za mnom. Kao da je znao šta će se desiti. Rekao je: 'Javi se' i više ga nisam videla. Da stvar bude još surovija, i naša deca su u tom trenutku bila na nekoj svadbi. Samo veče pre tragedije iz čista mira mi je rekao da ako sve ide redom, a trebalo bi, on kao stariji treba prvi da ode s ovog sveta, pa da mu ja obećam da neću prestati da pevam. Sutra uveče ga nije bilo. Sigurna sam da je predosetio šta će se desiti. Deca su mi tada toliko pomogla, da mislim da toga nisu ni svesni. Koliko su u stanju da nam život zaviju u strah i konstantnu brigu, toliko nam kroz ljubav pruže snagu u trenucima najveće slabosti", ispričala je jednom prilikom Snežana.

Četiri godine kasnije, 2017. godine, Snežanu Đurišić je sudbina povezala sa sadašnjim partnerom, poznatim beogradskim ginekologom Vanjom Miloševićem.

Još fotografija Snežane i Vanje pogledajte u galeriji ispod.

Youtube/Printscreen/GrandNewsTvGrand, ATA / Antonio Ahel Snežana Đurišić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna