Dalibor Andonov Gru nastradao je 9. septembra 2019. godine tokom vožnje kajta. Imao je 47. godina, a iza sebe je ostavio suprugu Danicu i sinove Vuka i Relju. U trenutku nesreće sa njim je bio prijatelj Aleksa Mašić, koji je pokušao da mu spasi život.

"Na početku je sve bilo divno, krenuli smo od Lida gde smo uhvatili malo vetra. Išlo je sve lepo i vozili smo dva do tri sata. Zatim je pao vetar i svemu je bilo kraj. Hteli smo da uđemo u čamac jer se sve završavalo, svoj kajt sam spustio, a potom ušao u čamac. Došli smo do Grua, a on nam je rekao: Uzmite mi dasku”, jer je ostala dalje od njega, nekih 10 do 15 metara. Krenuli smo čamcem do daske i uzeli smo je. U tom trenutku naišla je oluja i drugi pravac vetra, potpuno drugi. Najjači vetar koji sam video u toku vožnje za sve ove godine i upravo taj nalet ga je odneo brzinom od 40-70 kilometara na sat", rekao je Aleksa tada za "Blic" i ispričao da uprkos tome što su vozili brz čamac 20 sekundi nisu mogli da dođu do njega.

Danica Andonov se od smrti supruga retko pojavljuje u javnosi, a na treću godišnjicu njegovog odlaska oglasila na Instagramu objavivši jednu od njihovih zajedničkih fotografija.

"Zagrlim sećanja... U njima smo mi, onakvi kakvi smo uvek bili, srećni...“, napisala je Danica.

Godišnjica smrti Dalibora Andonova Grua
Instagram/Danica Andonov 

Gru i Danica bili su u braku su od 2007. godine, a iste godine dobili su i sina Vuka.

"Ne bih joj bio interesantan da me niko ne želi, mislim da je to i za nju plus. Moja supruga nije ljubomorna. S druge strane, što se toga tiče, ja nisam baš opušten kao ona – neke stvari mi smetaju, mada imam poverenja u nju. Mislim da je ljubomora u normalnoj dozi dokaz ljubavi. Lepo mi je što sam i dalje detinjast i "svoj“, a pored toga imam divnu porodicu – suprugu koja me razume i sjajne sinove. Nema potrebe da Danica pokušava da me menja jer sam zrela osoba i, što je najvažnije, ona me razume i kada sam ponekad nezreo", govorio je svojevremeno za "Hello! Gru o Danici.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna