Krstinja Todorović proteklih meseci nastupala je uglavnom u Crnoj Gori, a naporna letnja sezona, uz privatne obaveze, dovela je do toga da pevačica završi u bolničkom krevetu.

Njoj je, naime, opao imunitet zbog čega je dobila infekciju, a sada je otkrila u kakvom je trenutno zdravstvenom stanju.

"Pokosilo me je, imam neku bakteriju i narednih sedam dana moraću da primam infuziju. Neverovatno kakav osećaj, teško mi je, nemam uopšte snage, malaksala sam i iscrpljena", objasnila je Krstinja za "Grand Online", koja sve vreme ima podršku svoje porodice.

Krstinja Todorović smršala 90 kilograma
ATA / Antonio Ahel 

Iako veruje da će brzo stati na noge, do daljnjeg je morala da otkaže sve nastupe.

"Morala sam da otkažem ovaj vikend jer zbog bolesti ne mogu da pevam. Nadam da ću se kroz nedelju dana vratiti svakodnevnim obavezama. Iskreno se nadam da ću se brzo oporaviti", rekla je pevačica za pomenuti portal.

Ona je početkom ove godine prošla kroz težak period nakon što je objavila da se razvodi od supruga Bojana nakon četiri godine braka.

"Nemam problem da iskreno pričam o svemu, neću bežati od toga da kažem bilo šta. Nikada neću reći da je moj suprug loša osoba, ili da je bila treća osoba u pitanju. Jednostavno nije išlo, nije nam se dalo i to je jedini razlog. Nismo se ogrešili jedno o drugo i to je jedina istina", rekla je tada Krstinja, a onda nedavno nagovestila da ima novu ljubav.

Krstinja Todorović u bolnici
Instagram / krstinja_official 

"Postoji jedna lepa priča, a generalno ljubav je ta koja nas pokreće u svemu, tako da moj osmeh govori više od hiljadu reči. Sve u svemu, za sad će ostati na tome. Srećna sam zbog transformacije i zbog jednog gospodina koji se pojavio u mom životu", otkrila je nedavno pevačica, koja se fizički potpuno transformisala i smršala čak 90 kilograma.

Fotografije Krstinje Todorović možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram / krstinja_official Posle operacije želuca i viška kože

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna