Legendarna glumica Džejn Fonda saopštila je da treći put boluje od karcinoma, i to treće različite vrste. Glumica koja je preživela rak kože i rak dojke sada se bori protiv non-Hočkinsovog limfoma. 

"Dragi moji, imam nešto vrlo lično da vam saopštim. Bolujem od non-Hočkinsovog limfoma i započela sam lečenje. Šest meseci traju hemioterapije, ali je ovo vrlo izlečiv rak i osećam se kao da ću imati sreće", rekla je glumica koja ima 84 godine.

"Rak će biti moj učitelj, i već mi je pokazao nekoliko važnih stvari. Obraćam pažnju na lekcije kojima me uči. Shvatam značaj izgradnje i produbljavanja zajednice i zajedništva, tako da nismo sami. Rak, zajedno sa mojim godinama a imam ih skoro 85, uči me važnosti prilagođavanja novim okolnostima i stvarnosti", napisala je ona.

Dobitnica dva Oskara i sedam Zlatnih globusa izborila se 2010. sa rakom dojke, a 2018. i rakom kože koji je imala na usni. Pročitajte koji su simptomi non-Hočkinsovog limfoma.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor:Lepa i srećna