Voditeljka Dajana Paunović imala je saobraćajnu nezgodu sinoć, po povratku iz Štrpca. Udes se desio kod Bubanj potoka, malo posle naplatne rampe, kada je automobil u kojem je bila zbog obilne kiše sleteo s puta preko bankine.

Dajana je odmah prebačena u zdravstvenu ustanovu gde je do jutra bila na pregledima, na kojima je, srećom, ustanovljeno da nema težih i unutrašnjih povreda.

Voditeljka se oglasila nakon saobraćajke, te poručila da se oporavlja od svega što se desilo.

"Najvažnije je da smo svi dobro i da su nam glave na ramenima. Sve se odigralo munjevitom brzinom, auto je uništen. Kod kuće sam i trenutno se oporavljam od svega što se sinoć odigralo", rekla je Dajana Paunović za "Blic".

Dajana je, inače, u Štrpcu boravila kako bi u ime svoje Fondacije "Dajana Paunović"  donirala tablete i računare učenicima od prvog do četvrtog razreda isturenog odeljenja Osnovne škole "Staja Marković" u Sušiću.

Kako prenosi gorepomenuti medij, u automobilu su pored voditeljke bili i Marko Matić, predsednik upravnog odbora Fondacije, kao i vozač.

Dajana Paunović se, inače, otkako je osnovala Fondaciju povukla iz javnog života i sa malih ekrana. Kako je nedavno istakla, Fondaciju sa svojim imenom osnovala je na nagovor partnera sa kojim već dugi niz godina uživa u ljubavi, nakon što se razvela od bivšeg muža, voditelja i producenta Žike Jakšića.

"Moj partner je moj oslonac, neko sa kim mogu da podelim sve i u koga imam najviše poverenja. Guramo zajedno već godinama i uživamo", rekla je Dajana za "Story".

Njen sin Dušan, kojeg je dobila u braku sa Žikom, prihvatio je njenog novog partnera i njih dvojica imaju, kaže Dajana, veoma lep odnos.

"Dušan zna da su mu roditelji rastavljeni još otkad je imao 4 godine. Ljubav deteta i roditelja je nemerljiva, ali to ne znači da ja ne treba da imam svoj život na način na koji želim, a želim da volim i budem voljena", istakla je ona tom prilikom. 

Još fotografija Dajane Paunović pogledajte u galeriji ispod.

Foto: Marina Lopičić, Instagram / dajana.paunovic Dajana Paunović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna