Šeron Stoun je simbol erotične ženske lepote koji mnogi povezuju sa scenom iz filma "Niske strasti" i čuvenom pozom raširenih nogu koja ostavlja malo prostora mašti. I sada, u 64. godini, fatalna plavuša mami uzdahe, na naslovnoj strani slavnog magazina "Vog". U pitanju je, ni manje ni više, nego "Vog Arabija", pa arapske princeze ali i njihovi šeici mogu da uživaju u dve naslovne koje ruše mnoge tabue.  U prvom planu su...

Šeronine duge, zategnute noge izgledaju zavodljivo baš kao i kad ih je nedavno pokazala na plaži, kad je toplesom izazvala "potres" na svim šoubiznis portalima. Tada je izjavila da žene kao da postanu nevidljive kad postanu majke i napune 45 godina.

Upravo ta njena izjava je citirana i u velikom intervjuu koji objavljuje "Vog Arabija". Šeron govori protiv vladavine ejdžizma i seksizma u svetu. "Mislim da govorim u ime svih vas, ali i ostatka ženskog dela planete kad kažem da  se čine ogromni napori kako se mi ne bismo osećale slobodne već potlačene", izjavila je Šeron. "I ja na to ne pristajem."

seron stoun u toplesu.jpg
Instagram / sharonstone 

Šeron je snimila dve fantastične naslovnice. Na jednoj, pred objektivom  Nime Benati, oskarokva nosi plavu večernju haljinu Zuhera Murada. Zadižući donji deo, u pozi koju će svi prepoznati, pokazuje i Muradove špicaste metalik salonke. I sama haljina ima upravo takve detalje.

Za drugu fotografiju je obukla žutu haljinu "Dolče i Gabana", sa voluminoznom suknjom i asimetričnim gornjim delom, vrlo izazovno pripijenim. Koliko je zgodna na pragu sedme decenije, pogledajte i sami u galeriji slika!

Photo: Nima Benati Promo: Vogue Arabia, Profimedia Lepa i u sedmoj deceniji!

Izvor: Lepa&Srećna