Tamara Dragičević i Petar Benčina su proveli nezaboravne trenutke ovog leta, a svoje obožavaoce na Instagramu su obradovali mnogo puta divnim slikama sa godišnjeg odmora. Uživali su na plažama, u vožnji i porodičnim avanturama.

Njihova ljubav i brak mnogima izgledaju kao prava bajka, ali lepa glumica je otkrila da i kod njih, kao i u svim drugim ljubavnim pričama, ima i uspona i padova. Ona je, takođe, podelila i svoje iskustvo o tome kako je prevazišla iskušenja u koja žene uđu zbog brige o tek rođenom detetu. 

Tamara Dragičević o krizi u braku
ATA / Antonio Ahel 

"Mislim da žene koliko god pričale sa drugaricama, mamama i sestrama koje su dobile decu pre njih, ne mogu da zamisle neravnopravnost između partnera u ustajanju noću.

Tada se kod nas žena javi potreba za zvocanjem. Ti bi da ćutiš, da ne prebacuješ, ali gledaš tu nejednakost i malo si ljut zbog toga, malo ti je žao sebe. (smeh) Jedna moja drugarica svojevremeno je rekla: "Ja ne znam kako mi sve njih ne ostavimo, kako im pređemo preko svega", ispričala je Tamara u emisiji "Balkanskom ulicom".

petar bencina.jpg
Instagram / petarbencina 

Baš zbog tih stvari, ona se - posle dva meseca - vratila da igram predstave. "Mogla sam, a želela sam, sve samo kako bih sama sa sobom ponovo bila ispunjena i zadovoljna. Da se ne bih osetila kao žrtva... jao sve je na meni, jadna ja.

Ni za koga to ne bi bilo dobro, ne bih bila dobra ni deci, ni Petru i tu onda ima kriza. Ispunjavalo me je da izađem iz kuće, a znala sam da idem da igram predstavu. To je nešto što moram, nisam otišla da pijem piće. U suprotnom bi tu postojao osećaj krivice", zaključila je ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna