Pevačica Jelena Karleuša često ističe kako ne voli da izlazi i da vreme najradije provodi u svom domu. Sa ćerkama Nikom i Atinom živi u luksuznoj vili na Dedinju, koju je uredila po svojoj meri.

Može da se pohvali luksuznim "walk in" garderoberom koji je pravi kutak za uživanje, sa dva kupatila i saunom. Kada je lepo vreme pevačica uživa da bude u prostranom dvorišitu, koje je ograđeno krošnjama drveća, i omogućuje joj potpunu privatnost.

Ipak, malo ko je znao šta se dešava iza zidina Jeleninog dvorišta. Pevačica se sada pohvalila da u svom vrtu uzgaja povrće i pohvalila se paradajzom.

"Samo da se pohvalim! Paradajz iz mog skromnog dvorišta. Miriše kao najlepši parfem i sladak kao šećer. Sledeće što želim da posadim je moj omiljeni luk srebrenjak",  napisala je ona.

Jelena Karleuša uzgaja paradajz
Instagram/Jelena Karleuša 

Luksuzna nekretnina, čiji je prethodni vlasnik bio Dragan Stojković Piksi, poseduje dva bazena, unutrašnji i spoljni, i ogromno dvorište. U kući svako ima svoj kutak, a posebno ćerke Nika i Atina, koje imaju sobe s posebnim kupatilom i terasom. 

Pogledajte još fotografija Jelene Karleuše u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Jelena Karleuša - modna izdanja 2021.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna