Jedna od najpopularnijih mladih pevačica Aleksandra Prijović dokaz je da se stvari, nažalost, ne odvijaju baš uvek onako kako smo ih unapred isplanirali.

Prija je nedavno publiku obradovala novim albumom, ali je pesma "Zvuk tišine" osvanula u javnosti pre nego što je objavljen ceo album. To je poremetilo ceo unapred isplaniran koncept, priznaje pevačica.

"Naravno da jeste, jer sam ovaj projekat dugo pripremala i sve je bilo isplanirano. Nakon što se to desilo, ceo plan koji je postojao za objavljivanje i promociju albuma je morao da se menja. Krivo mi je zbog toga, ali nisam neko ko kuka i verujem da dobra pesma 'preživi' šta god da se desi", rekla je sada Aleksandra za "Alo".

aleksandra prijovic aps.jpeg
ATA / Antonio Ahel 

Kako kaže, nije saznala ko stoji iza pomenute sabotaže.

"Nisam saznala, niti sam se time bavila. Šteta je već bila načinjena i morala sam da se što pre prilagodim situaciji", iskrena je pevačica.

Od kada je kročila na muzičku scenu, interesovanje za Aleksandru Prijović ne jenjava, a ona s ponosom ističe da je karijeru uvek želela da gradi isključivo na pesmama.

"Ne volim skandale i nikad nisam želela da skrećem pažnju na sebe na taj način. Trudila sam se da gradim karijeru na kvalitetnim pesmama i spotovima i da gde god odem ispoštujem ljude koji su to veče došli da me slušaju", objasnila je ona.

Aleksandra se pre četiri godine udala za Filipa Živojinovića, a godinu dana kasnije rodila je sina Aleksandra. Veoma je posvećena porodici, a uz dobru organizaciju uspeva da uskladi privatne i poslovne obaveze. 

Aleksandra Prijović promenila frizuru
Nemanja Nikolić 

"Meni je porodica uvek na prvom mestu, ali mora i da se radi. Kada se sve lepo organizuje, ništa nije teško", zaključila je pevačica za pomenuti medij. 

Još fotografija Aleksandre Prijović pogledajte u galeriji ispod.

ATA Images/ M.M, instagram/aleksandra prijovic Najlepša izdanja popularne pevačice.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna