Frančesko Toti (45) i njegova supruga - voditeljka Ilari Blazi (41) okončali su brak dug 17 godina. O svojoj odluci javnost su obavestili saopštenjem.

"Posle 20 zajedničkih godina i troje divne dece, moj brak sa Frančeskom je završen. Proces razdvajanja će ostati privatna stvar i neću davati nikakve izjave nadalje. Pozivam sve da ne veruju spekulacijama i da pre svega poštuju privatnost moje porodice", napisala je voditeljka, dok je fudbalski as bio malo detaljniji.

"Pokušao sam prevaziđem krizu u svom braku, ali danas shvatam da je izbor da se razdvojimo, iako bolan, neizbežan. Sve što sam rekao i uradio poslednjih meseci bilo je da bih zaštitio našu decu, koja će uvek biti na prvom mestu u mom životu. Nastaviću da budem blizak sa Ilari dok podižemo našu divnu decu, uvek ću je poštovati. Verujem u poštovanje naše privatnosti, zbog spokojstva naše dece", istakao je poznati fudbaler.

Italijanski mediji tvrde da je Toti već uveliko srećan u novoj ljubavi sa 34-godišnjom Neomi koja se bavi cvetnim dekoracijama, a koja je strastveni navijač Rome.

Ilari sasvim sigurno ove priče ne prijaju pa je po dobrom starom receptu odlučila da na društvenim mrežama pokaže koliko je srećna ali i da je u nikad boljoj formi. Tako je objavila fotografiju u kupaćem kostimu koji joj je besprekorno stajao, ali njeni obožavaoci nisu bili oduševljeni.

"Toliko ste obuzeti sobom da ste izgubili ono što je bilo najvažnije. Ne čudi što se Toti osvrnuo oko sebe i uverio se da je vaša ljubav osuđena na propast", " Krivac nikad nije samo jedna osoba", " Pametan je što je okončao vaš brak", samo su neki od komentara na novu footgrafiju bivše supruge Frančeska Totija.

Pogledajte još fotografija Frančeska Totija i Ilari Blazi u galeriji ispod.

Profimedia Frančesko Toti i lari Blazi se razvode

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!