Mnogim parovima nije lako da održe ni minimum komunikacije posle razvoda, ali Jelena Đokić (44) i Svetozar Cvetković (63) su dokazali da nemaju takav problem. Kada su, posle 16 godina zajedničkog života, saopštili da se razilaze, krenule su i priče o mukama podele imovine i sličnim uobičajenim trzavicama.

Međutim, juče su pokazali da tračevi nemaju osnova i da je njihov odnos ostao prijateljski. Dugo su bili zajedno, pratili jedno drugo kroz brojne teškoće, pa ih je i sada zbližila zajednička tuga na ispraćaju dragog kolege. Jelena i Svetozar su došli zajedno na sahranu Branka Cvejića, a mnogi mediji su zabeležili ovaj dostojanstveni trenutak.

svetozar cvetkovic jelena djokic 3.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Bivši supružnici se nisu oglašavali povodom razvoda, ali su sada jasno pokazali da su odnosi među njima sigurno bar korektni.

Jelena je rodila dvoje dece u braku s popularnim Cveletom - ćerku Klaru i sina Luku. Klara je već i glumila u serijama "Žigosani u reketu" i "Žmurke", kao i u filmu "Volja sinovljeva". Svetozar je uvek govorio veoma emotivno o Jeleni.

"Jelena je divna, kad je vidim na sceni, odseku mi se noge, kod kuće pomislim: 'Ovo je naša kuća, prilično ludo?'

Sad je Cvetković sam, komšije kažu da ga viđaju kad šeta psa. I on i Jelena svoj intimni život kriju od javnosti.

Prema pisanju medija, glumica je želela da ostane u stanu u kom su živeli na Vračaru, ali Svetozar nije pristao. "Izašao sam već jednom iz svog strana na ulicu. Sada za to nemam više snage", poverio je bliskom prijatelju Cvetković koji je prvoj supruzi ostavio stan. Nekadašnji par ipak je uspeo da se dogovori - njemu ostao veliki stan, dok je njoj kupio manji, a obaveze oko dece će zajedno obavljati.

Kad je reč o vaspitanju dece, glumac je izričit: Moji roditelji brata i mene ni u čemu nikada nisu sprečavali, pa smo pronašli svoj put, on svakako pravi, a ja svakako proizvoljni, a ipak ispunjujući, bar sa duhovne strane. Neka moja deca imaju tu slobodu, ja bih bio zadovoljan.

Još Jeleninih i Svetozarevih slika, pogledajte u galeriji!

ATA / Antonio Ahel Glumački par zajedno posle razvoda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna