Nikolini Pišek život se promenio iz korena kada joj je suprug iznenada preminuo 8. maja. Njegov odlazak za voditeljku je bio samo početak velikih problema, za koje nije ni slutila da je čekaju.

Miša Grof, otac pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, optužio je Nikolinu da je kriva za smrt njegovog sina, a ona nije krila da joj medijski rat sa svekrom teško pada.

"Na pitanje kako sam ovih dana ne želim da dam odgovor. Ima ih još, ali to je prvo. Na početku da vam kažem, ne želim da dajem izjave na sve ove gluposti koje se pojavljuju u medijima. Šta god da izjavim, to ode u sto smerova i uvek ispadne loše", rekla je za "Kurir" svojevremeno voditeljka, koja svoja osećanja sada često iskazuje putem poruka na društvenim mrežama.

Ovog puta, objavila je fotografiju na kojoj je uspela da se nasmeši. Pozirala je roze haljini, koju je uparila sa sandalama iste boje, pa se osvrnula i na enterijer koji je bio u istom koloritu.

 "Sasvim slučajna mimikrija", napisala je u opisu fotografije Nikolina koja je nedavno otkrila i kojim poslom želi da se bavi.

"Ako me pitaju koji posao ću raditi, a od posla ne bežim, ovo je definitvno jedan koji ću raditi isključivo iz usluge prijateljima. Ako me zamole, na vlastitu odgovornost. Ili ako su subjekti manje tvrdoglavi", napisala je Nikolina uz video snimak na kom šeta dva psa.

Nikolina Pišek  Youtube/nikolina_pisek

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna