Slađa Alegro i njen muž Zoran posle dužeg vremena otišli su sami na putovanje, a iako im je ćerkica Mila nedostajala, pevačica priznaje da im je prijalo da se na nekoliko dana osame.

Kao destinaciju su odabrali Atinu, a Zoran je sve organizovao kako bi iznenadio suprugu.

"Odavno sam u nekoj priči rekla da bih volela da otputujemo negde zajedno, a da to nije posao, i da budemo sami. I stvarno je on to sve slušao i pažljivo i lepo organizovao. Tako da smo bili par dana u Grčkoj. I stvarno smo se sjajno proveli", rekla je pevačica u emisiji "Premijera".

Ona je otkrila i da nije planirala nikakvu veliku i glamuroznu žurku povodom rođendana, ali da bi volela da počasti porodicu i saradnike, kako se našalila - makar i skromno.

"Nisam planirala nikakvu proslavu, možda neka večera za bend, roditelje. A možda i ne, možda im kupim po pljeskavicu", kroz smeh je rekla Slađa u pomenutoj emisiji.

U pevačicinom domu nedavno je bio još jedan povod za slavlje, kada je njena ćerka proslavila 4. rođendan.

Slađa je svojevremeno otkrila da Mila više liči na oca.

"Došla je baš onakva kakva je trebalo da bude. Mnogo liči na oca, i karakterom i fizički, ali mislim da je ona malo ‘bleskasta‘ na majku, jer tata nije nimalo '‘bleskast‘. Bitno mi je samo da shvati da je porodica stub svega i da su joj roditelji najbolji prijatelji. Jedino je bitno da bude dobar čovek, sve ostalo je nebitno", rekla je jednom prilikom Slađa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna