Cakana je svesna tereta koji nosi javni posao, te činjenice da svako može da komentariše njen rad i izgled.

Upravo za izgled pevačica dobija mnoštvo komentara, s obzirom na to da je uvek originalno obučena i da njen stil hvale i mlađe i starije generacije.

Ipak, ima i onih koji nemaju lepe reči za Cakanu, ali ona se trudi da tome ne pridaje značaj.

"Recimo ja ne volim da komentarišem i što se mene tiče ne mora niko da me voli, ali ne volim kada pišu gluposti. Napišu mi 'Evo je baba', 'Ova baba je dojadila sa ovim pesmama'. Mada, bez obzira na to, ima mnogo pozitivnih kritika na moj račun, posebno za frizuru ili stajling, a ja ove druge zovem 'dežurni', nemaju pametnija posla", rekla je pevačica za "Grand online".

Cakana o ćerki Mariji
Printscreen / Youtube / Novo jutro 

Cakana smatra da ima mnogo mladih kolega čiji tekstovi pesama promovišu nemoralne stvari, ali da će se i to promeniti.

"Promeniće se to, zato što je to tako bezveze! Naravno da postoje mladi pevači koji imaju ozbiljne pesme, ali se odvaja ono što vredi i što manje vredi. Ja sam u svoje vreme znala da ću trudom i angažovanjem i zaista poštenim radom da idem dalje. Previše snage, volje i fleksibilnosti je potrebno za to, ako želite ispravno da radite", iznela je Cakana svoj stav.

Pevačica je, inače, dugi niz godina u srećnom braku sa suprugom Nebojšom Negićem, a jednom prilikom govorila je o tome da su i oni imali krize, ali da su ih uspešno prevazišli.

"Ko nema krize u braku taj je lud, svi imamo krize u braku, samo se to prevazilazi sa malo strpljenja, fleksibilnosti, mudrosti, životnog iskustva, to se sve prevaziđe. Ja tek planiram da se venčam u crkvi", rekla je nedavno Cakana za portal "Republika.rs".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna