Od kada se pre deset meseci porodila i na svet donela preslatkog dečaka Matea manekneka Ivana Korab ističe da uživa u novoj ulozi majke, te da joj je jedina novina to što manje spava.

- Ne spavam, jedino što treniram i trudim se da se vratim nekom svom načinu života od ranije. Jako je teško, jer ti kada ne spavaš uopšte, stvarno je mnogo teško, a adrenalin i ljubav za bebom te tera da uvek budeš svež. Sa druge strane ne možeš da gladuješ, ja ne stignem ni da jedem. Dan mi počinje već od 5 sati, ali sve su to slatke muke. Ja sam se toliko namučila da dobijem dete. Ja sam ga jedva dobila, spava i sa mnom u sobi. Svako ima neki svoj način na koji gaji dete i sve dok tvoji postupci ne ugrožavaju zdravlje tvog deteta, šta te briga, radi kako misliš da treba - istakla je manekenka za Kurir televiziju.

Sam postpuak vantelesne oplodnje za Ivanu i njenog partnera je bio naporan, baš kao I prvi period od Mateovog rođenja. Naime, manekneki je konstatovan korona virus pa tokom prvih nekoliko dana nije smela da prilazi bebi bez maske. Pomagala joj je njena prijateljica koja je sve vreme boravila sa dečakom.

- Stalno je nešto novo, ja nemam petoro dece da znam šta treba, šta ne treba. Ja sama osluškujem svoje dete i prema tome se upravljam. Nisam prva koja je dobila dete među svojim prijateljima i već sam ranije uzimala svoje bratance na po pet dana da se igram sa njima, ali ovo nije tako. Ranije kada ti dosade, možeš da uzmeš i da ih vratiš, a sada ne mogu dete da vratim, moje je.

Ivana Korab
Screenshot / Instagram / ivanakorab 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna