“Što se mene tiče, danas mi može biti i stota, jer je ovo prvi od mojih devet života...” napisala je Seve povodom svog rođenana, a onda je sa bliskim prijateljima uživala u fešti koju su povodom njenog jubileja organizovali u Zagrebu.

U zagrebački klub slavljenica je stigla nešto pre 20 sati blistajući u izazovnoj i vrlo elegantnoj Balensiaginoj crnoj haljini.

Sudeći prema objavama s društvenih mreža, dobre atmosfere nije nedostajalo, ekipa se zabavljala do ranih jutarnjih sati, a dobar deo gostiju popeo se na pozornicu i slavljenici otpevao svoje hitove, a fantastična atmosfera ponela je i slavljenicu te je i ona u nekoliko navrata pevala.

Severina Vučković i Saša Matić
Screenshot / Instagram / davorgrgin 

Na Severinin rođendan stigle su brojne zvezde iz regiona, bili su Ana Bekuta, Saša Matić, Haris Džinović, Tarik i Lejla Filipović, Matija Vuica, Sandi Cenov, Petar Grašo sa suprugom Hanom Huljić i drugi. Pevačica je imala oko 250 gostiju, a klub je bio uređen kao da je svadbeno slavlje.

Dekoracije sale za Severinin rođendan
Screenshot / Instagram / davorgrgin 

Severinina poslednja velika rođendanska proslava bila je za njen 39. rođendan kada se u kultnom zagrebačkom restoranu okupilo 200-injak gostiju. Onaj okrugli, četrdeseti, gotovo i da nije proslavila, to je bilo i za očekivati, jer samo dva meseca pre porodila.

Kako je bilo na proslavi pogledajte u videu ispod. 

Severina proslava rođendana instagram/davorgrgin

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna