Verovatno da nema nikoga ko nije čuo za Meril Strip, Džesiku Albu, Džuliju Roberts ili Riz Viderspun. One su uspešne u svom poslu, ali i prave zvezde šou-biznisa. Kao što kažemo da iza svakog uspešnog muškarca stoji žena, izgleda da i iza svake uspešne žene stoji muž. U slučaju ovih slavnih dama njihovi partneri, mada možda i uspešniji od njih u oblasti kojom se bave, poznati su samo užem krugu. Njihovo ime zauvek će ostati povezano sa imenom čuvene supruge i po tome zanimljivo za medije.

PROČITAJTE VIŠE: NAJDUŽI BRAKOVI U HOLIVUDU: recept za srećan brak daju najveći glumci današnjice

Ljupka glumica, Džesika Alba, upoznala je budućeg supruga na snimanju filma Sju Storm. On je bio asistent producenta, s diplomom političkih nauka na Jejlu, a ona na listama najlepših žena sveta. Već nakon prvog susreta sevnule su varnice. Kako je kasnije priznala, odmah je imala osećaj da ga zna oduvek. Venčali su se 2008. kada je ona već bila trudna s malom Honor. Tri godine kasnije rodila se Heven, a nedavno i sin Hejs.

Zgodna žena, Džulija Roberts, (49) jedna je od najplaćenijih glumica Holivuda. Za svog životnog saputnika izabrala je kamermana, scenaristu i direktora fotografije Danijela Modera (48). Neki od najpoznatijih filmova u biografiji su mu Osmeh Mona Lize, Gospodin i gospođa Smit, Meksikanac (gde su se i upoznali dok je ona još bila u vezi)... Venčali su se 2002. na ranču u Novom Meksiku nakon okončanja njegovog razvoda. Imaju troje dece, blizance Hejzel Patrisiju i Fina i Henrija Danijela.

ČIJI MUŽ JE VAJAR PROČITAJTE OVDE

PageBreak

Vlasnica tri Oskara, Meril Strip (68) i njen suprug Don Gamer (70) upoznali su se davnih sedamdesetih preko njenog brata, a njegovog prijatelja. Don, po zanimanju vajar, nekoliko dana je bio van zemlje, pa mu je Meril za to vreme čuvala stan. Kada se vratio, svideli su se jedno drugom i počeli da se zabavljaju. Venčali su se 1978. i do danas ostali u braku, pa se ubrajaju među holivudske bračne parove s najdužim stažom, iako su ih donedavno pratile glasine da se razvode. Imaju četvoro dece: sina Henrija koji je muzičar i ćerke Mejmi, Lujzu i Grejs, koje se, kao i mama, bave glumom.

PROČITAJTE OVDE: DANAS NAJLEPŠA ZVEZDA HOLIVUDA, U DETINJSTVU BOLESNA I USAMLJENA: Džesika Alba je filmsko lice koje obožavamo

Pomoći dami u nevolji nekome može biti najbolji potez u životu! Dok je holivudska zvezda Riz Viderspun (41) jedne noći bila u provodu, dosađivao joj je navalentni pijanac, pa joj je u pomoć pritekao njegov trezni prijatelj Džim Tot (47) i izvinio se u njegovo ime. Poznati lovac na talente i oskarovka ubrzo su započeli vezu i venčali se 2011. na njenom ranču u Kaliforniji. Riz iz prvog braka s glumcem Rajanom Filipom ima ćerku Avu i sina Dejkona, dok je u drugom braku sa Džimom postala mama malog Tenesija.

Tekst: Vanja Ostojić

Izvor: Lepa & Srećna