Svi kažu da su "okrugli" rođendani posebno važni, a Dunja Jovanić je svoj 30. provela u dragom društvu i uz omiljene muzičke hitove.

Poznata modna blogerka se ludo provela u kafani, a posebno je - čini se - "pogodila" pesma "Sve sam stekla sama", od Ane Bekute. Dunja se veselila visoko podignutih ruku, ali su je u jednom trenutku emocije toliko ophrvale da je zagrlila harmonikaša i, reklo bi se, zajecala u njegovom zagrljaju.

Bend je profesionalno otpevao numeru do kraja, a slavljenica je sve zapečatila još jednim podizanjem ruku, brisanjem suza i zdravicom za aplauz. Ipak sve to nije prošlo bez najrazličitijih komentara. Jedni su oduševljeni i kažu da vole svoju omiljenu modnu influeserku kad se tako opusti, drugima se čini da ovakvo intimiziranje s muzičarima i nije baš primereno.

Treći dodaju da o tome više treba da brine harmonikaševa žena nego sama Dunja... tim pre što je ona lično objavila ovaj snimak, što dokazuje da nije imala nikakvu lošu nameru i da ju je, prosto, ponela atmosfera. "I imala i nemala i davala i prosila i volela i bolela, ali me je muzika nikad nije napustila i u najboljem i u najgorem", napisala je Dunja uz objavu.

Šta vi kažete? Da li nas 30. ili 40. ili 50. rođendan toliko "pogađaju" da neke "kočnice" treba malo i popustiti?

Izvor: Lepa&Srećna