Spisateljica i scenaristkinja Maja Volk bez majke je ostala 2004. godine, a danas ju je napustio i otac. Maja je bila svesna da se bliži dan njihovog rastanka, a o odnosu s ocem je govorila nedavno.

"Ja jedinica, svog oca sam videla samo jednom za dve godine, i to kad se rodio praunuk Luka, iz nama znanih razloga", priznala je spisateljica koja nije mogla ništa da učini.

"Moja Milena ga posećuje, poslednji put je poljubio Luku neposredno pre svog devedesetog rođendana. Užasno se osećam. Nemoćna da bilo šta učinim… A osećam da se bliži trenutak kad ću drugi put u životu postati siroče", rekla je nedavno za "Story" Maja na čijem Instagramu je danas osvanula tužna vest.

"To je bio moj tata kakvog ću ga pamtiti. Profesor doktor Petar Volk upravo je otišao na drugi svet... - kratko je napisala uz fotografiju iz očeve mladosti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna