Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MINJU SUBOTU SU SVI POŠTOVALI, ALI NATAŠTA BEKVALAC POSEBNO: Nikada neće zaboraviti šta je uradio za nju

Da nije dovoljno imati kvalitet ako nema i ko da to prepozna, dokazuje svojim primerom i Nataša Bekvalac, koju je Minja Subota proslavio.

 Nataša Bekvalac i Minja Subota Izvor: ATA / Antonio Ahel

Prva epizoda "Muzičkog tobogana", čiji je autor Minja Subota, snimljena je davne 1980. godine, a emitovana je na programu Televizije Novi Sad i bila je najveća i najgledanija zabavna serija za decu.

Uz nju su odrastale mnoge generacije, a neke je i proslavila. Popularna pevačica Nataša Bekvalac imala je sreću da Minja Subota, uz dirigenta Jocu Adamova, prepozna da je rođena da bude zvezda.

Možda će vas zanimati

"Postojali su razni muzički festivali na kojima je naša škola konkurisala, pa sam se tako kao solista upoznavala sa brojnim važnim ljudima, među kojima je bio i dirigent Joca Adamov. On je dirigovao i u 'Toboganu' koji je vodio Minja Subota. Njih dvojica su se u kombinaciji na sjajan način bavili muzikom za decu. Oni su mene prepoznali i kao dobrog pevača i interpretatora, ali i kao celokupan proizvod, jer ja nisam samo izlazila i pevala. Ja sam se trudila, uz pomoć svoje mame, da to bude čitav scenski nastup, od garedrobe do scenskog pokreta koji je mama satima vežbala sa mnom, i to svaki pokret do detalja. Kad sam se na javnoj sceni pojavila 2000. godine svi su govorili da sam 'kompletan proizvod', ali to nije nešto što se rađa preko noći, nego je to, uz talenat, nešto na čemu se naporno radilo" - ispričala je Nataša i istakla da joj je žao današnja talentovana deca nemaju tu sreću da se njima neko bavi na taj način.

"Meni je žao što moja Hana neće doživeti to što sam ja doživela da se talentovanom decom bave na taj način kao što je slučaj bio u mojoj školi. Moja škola je imala hor i odličnu profesorku muzičkog koja je mene odmah čula, još u prvom razredu i stavila za solistu celog hora", govorila je Nataša svojevevremeno i dodala:

"Meni je žao što moja Hana neće doživeti to što sam ja doživela da se talentovanom decom bave na taj način kao što je slučaj bio u mojoj školi. Moja škola je imala hor i odličnu profesorku muzičkog koja je mene odmah čula, još u prvom razredu i stavila za solistu celog hora", govorila je Nataša a sada se od Minje oprostila i na Instagramu.

"Obeležili ste mi detinjstvo i postavili moje muzičke temenje. Danas sam ovo što jesam jer sam odrastala uz Vas kao mentora i muzičkog roditelja. Muzika je put do sreće...Hvala čika Minja", napisala je pevačiva.

Izvor: Lepa&Srećna

Možda će vas zanimati

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije