Dragana Džajić, lepa i uspešna naslednica fudbalske legende Dragana Džajića, u maju 2019. godine izgovorila je sudbonosno "da" i na večnu ljubav se zavetovala svom izabraniku Milošu Ivanoviću, bratu Ane Ivanović. Od tada oni žive svoj san, koji je upotpunilo rođenje sina Vida.

"Miloš se odlično snašao u ulozi oca, s tim što je Vid trenutno u tom uzrastu pa ne može bez mene. Majka je majka i jako sam mu važna i potrebna trenutno. Meni to prija i jako uživam u tome. Razlika je možda jedino u tome što imam malo više osećaja za neke stvari od Miloša, ali je on odličan sa decom", kaže Dragana i ističe da su u njihovom braku sve obaveze podjednako raspoređene.

"Brak zahteva kompromis, nema toga u našem odnosu ko je glavni, ili što se kaže glava kuće. Uzajamno je sve, pomažemo jedno drugom i u svemu smo zajedno. Mladi smo, sve što nas je snašlo je novo za nas, ali nam je u istu ruku prelepo i uživamo u ovim trenucima i odrastanju našeg sina",  kaže za Blic Dragana, i otkriva da joj je velika pomoć što savet može da potraži od svoje sestre Sanje ali i Miloševe sestre Ane, koja sa Bastijanom Švajnštajgerom takođe ima dvoje dece, sinove Luku i Leona.

"Ana je divna osoba, kao i cela porodica Ivanović. Često se čujemo, imamo porodičan i normalan odnos. Delimo majčinske savete i znači mi svaki njen i sestrin savet. One su ipak malo duže mame od mene, pa imaju korisne stvari da mi kažu", rekla je Dragana  i istakla da je potpuno posvećena sinu

"Jako sam posvećena mama, ona “luda” koja je non stop sa svojim detetom i volim što su Ana i Sanja isto takve majke koje su puno vremena sa svojom decom. Tako da uživamo u ovim trenucima dok deca ne odu, jer će sigurno otići u jednom trenutku, tražiće svoj put", kaže Dragana i ističe da priželjukuju proširenje porodice.

"Miloš jedva čeka devojčicu i to ne krije. I ja se nadam da ćemo uskoro dobiti drugo dete", , ispričala je Dragana, koja je jednom prilikom istakla da će sina vaspitavati onako kako su i ona i suprug vaspitavani.

"Budući da smo Miloš i ja izrasli u dobre ljude, kod Vida ćemo primenjivati način vaspitavanja naših roditelja. Vodićemo računa da izraste u pravičnog i kvalitetnog čoveka. Da ima poštovanja prema drugima, ali i samopoštovanja, što je veoma važno za izgradnju jedne ličnosti, rekla je Džajina ćerka za Story i naglasila je majčinstvo jako promenilo.

"Takođe, učićemo ga da ima stav, da se bori za sebe, ali i da bude vredan i ispravan, kakvi god da su izazovi ispred njega. Neverovatno je to, ali po rođenju deteta u svakome od nas probudi se odgovornost koju do tog momenta nismo posedovali jer je pred nama zadatak da ga izvedemo na pravi put", bila je iskrena Dragana.

Izvor: Lepa&Srećna